2020-07-13 08:37

Procurorii ar urma să înceapă luni reconstituirea în cazul crimelor de la Caracal

 |  09:00
Procurorii ar urma să înceapă luni reconstituirea în cazul crimelor de la Caracal

Procurorii ar urma să desfăşoare luni şi marţi operaţiunea de reconstituire în cazul crimelor de la Caracal, familia Alexandrei Măceşanu fiind informată de către procurori despre acest lucru.

Anunţul privind reconstiturea crimelor pe care Gheorghe Dincă susţine că le-a comis a fost făcut, vineri, de unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănaşu.

”Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anunţată de către procurori că luni şi marţi va avea loc reconsituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlineşte 16 ani. Nu ştiu dacă vor include şi experimentul judiciar solicitat de noi, respectiv simularea în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc a arderii unui corp omenesc în acel butoi”, a scris, vineri, pe Facebook, Alexandru Cumpănaşu.

Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.

Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-16Parerea ta...

KATY
16 Sep 2019

ce reconstituire, sa faca puscarie, bagati-l in butoiul ala si dati-ii foc ca sa reconstituiti crimele sa vedem cum arde el, daca este posibil sa arzi un trup uman intr-un butoi, atunci bagati-l pe el acolo sa arda si el
TARU
16 Sep 2019

Alo Americani da ti convorbirile si traseiele mafiotilor . Dar si Alo Rusilor spuneti voi adevarul . Domnule Tar ajutati Romania . Si veniti putin in 4 ora la Bucuresti si face ti ordine in tara . Am asteptat 50 ani pe licurici si acum fura ei tot si petrolu care a mai ramas
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz