2020-06-05 23:19

Procurorii DNA au extins urmărirea penală față de trezorierul PSD Mircea Drăghici

 |  16:44
Procurorii DNA au extins urmărirea penală față de trezorierul PSD Mircea Drăghici

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au anunțat că au extins urmărirea penală faţă de Mircea Drăghici pentru încă o infracţiune de delapidare.

Trezorierul PSD ar fi dispus scoaterea din patrimoniul partidului a unui autoturism de lux, cu o valoare de 324.800 lei, fără încasarea contravalorii acestuia la momentul înstrăinării, scrie News.ro. ”În calitate de trezorier al unui partid, având atribuţii de gestionare şi administrare a bunurilor şi fondurilor băneşti aparţinând formaţiunii politice respective, suspectul ar fi dispus scoaterea din patrimoniul partidului a unui  autoturism de lux (marca Mercedes Benz model GLE 350 Coupe) cu o valoare de 324.800 lei, fără încasarea contravalorii acestuia la momentul înstrăinării”, au transmis procurorii.

Potrivit acestora, la data de 10.07.2017,  formaţiunea politică, prin trezorier, a cumpărat autoturismul, iar la data de 18.07.2017, acesta ar fi fost vândut unei persoane din familia trezorierului, însă contravaloarea acestuia nu a fost încasată de partid la data înstrăinării bunului. Banii pentru autoturism au fost plătiţi abia la data de 23.08.2018.

DNA a anunţat, în 2 aprilie, că Mircea Drăghici, trezorierul PSD, este urmărit penal pentru delapidare şi utilizarea subvenţiilor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-22Parerea ta...

PSD FURA TOT.
22 Apr 2019

Inca o dovada ca mafia psd condusa de '' BORFAȘUL NATIONAL '' dublu condamnat penaldraKnea FURA BANII DIN TAXELE SI IMPOZITELE ROMANILOR AȘA CUM A FURAT BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEORMAN.
ANONIM
23 Apr 2019

BORFASI ORDINARI , IN FRUNTEA TARI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine