2020-01-28 15:46

Procurorii DNA fac percheziţii la locuinţa preşedintelui Camerei de Comerţ Cluj, Ştefan Dimitriu într-un dosar de fraude cu fonduri europene

 |  14:11
Procurorii DNA fac percheziţii la locuinţa preşedintelui Camerei de Comerţ Cluj, Ştefan Dimitriu într-un dosar de fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA Alba, care fac, luni, mai multe percheziţii în Bucureşti şi judeţele Prahova, Cluj şi Braşov, într-un caz de fraude cu fonduri europene şi fapte de corupţie, au descins şi la locuinţa preşedintelui Camerei de Comerţ Cluj, Ştefan Dimitriu.

Citeşte şi: 

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj, Florin Ştefan Dimitriu, a precizat, pentru Mediafax, că procurorii au percheziţionat locuinţa sa, iar la ora transmiterii acestei ştiri se află la sediul unei firme din conducerea căreia a făcut parte.

Ştefan Dimitriu a mai afirmat că procurorii ridică documente legate de o lucrare derulată cu fonduri europene la Luncani, judeţul Cluj, fiind vorba despre o lucrare de canalizare, reabilitarea unei grădiniţe şi o lucrare de tratare a apei, executate de Napoca Construcţii.

Preşedintele CCI Cluj a precizat că valoarea de licitaţie a lucrărilor a fost de nouă milioane de lei, fără TVA.

Fiind întrebat ce acuzaţii sunt aduse de către procurorii DNA, Ştefan Dimitriu a spus că ar fi vorba despre o firmă din Braşov care a furnizat companiei Napoca Construcţii - din conducerea căreia făcea parte la momentul derulării lucrărilor - un utilaj pentru staţia de tratare şi epurare a apei.

Procurorii DNA Alba fac, luni, 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Prahova, Cluj şi Braşov, la sediile unor firme şi la locuinţele mai multor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene şi fapte de corupţie. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine