2020-05-29 10:30

Procurorii DNA ridică documente de la Ministerul de Finanţe

 |  12:33
Procurorii DNA ridică documente de la Ministerul de Finanţe

Procurorii DNA ridică, miercuri, o serie de documente de la Ministerul Finanțelor într-un dosar care vizează Loteria Română, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Acțiunea este în plină derulare şi aparține procurorilor DNA — Structura Centrală.

Sursele citate au mai menţionat că ar fi vorba despre un raport al Corpului de Control al ministrului Finanțelor pe care ar fi refuzat să îl trimită organelor judiciare.

Aceste documente ar fi trebuit înaintate procurorilor, dar în condiţiile în care acest lucru nu s-a întâmplat, procurorii DNA am demarat acţiunea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-30Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
30 Sep 2015

AHHH DE CAND TOT ASTEPT SA VAD CHESTIA ASTA.....UDREA-COCOS CU ORDONANTA OUG77/2009.....A LUAT SPAGA DE 40DE MILIOANE DE EURO CASH DE LA ADMIRAL-NOVOMATIC SI A PLATIT AFISELE DE 4/4 METRI PENTRU CAMPANIA ELECTORALA PREZIDENTIALA DIN 2009....DIN SPATE VEGHEA GENERALUL DAN DRAGOI...CARE SI-A PUS BEIZADEAUA MINISTRU DE FINANTE IN GUVERNUL BOC.... A SEMNAT SI EL OUG77/2009...LA ORDINELE MAFIEI CAZINOURILOR....DAN-RADU-RUSANU ET COMPANY....ADMIRAL-NOVOMATIC....TRAILES BAHTALO...STUPID PEOPLE....LOTERIA ROMANA E DE FAPT A LUI TAL SILBERSTEIN....NOVO-TALICA DIN SNAGOV....CUM SA NU....SI MARMOTELE INVELEU MILIARDELE DE EURO DIN DUBAI...AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA
MARIA TEREZA DE PLESHKOI
30 Sep 2015

În iunie 2014, urmaşul lui Chiţoiu de la Finanţe, Ioana Petrescu, a semnat un ordin de ministru prin care mandatează reprezentanţii statului în AGA a Companiei Naţionale "Loteria Română" S.A. să împuternicească Consiliul de Administraţie şi conducerea executivă a companiei să înceapă negocierile pentru încheierea unui nou contract de asociere în participaţie, pentru operarea unui nou sistem loteristic. Nu s-a efectuat nicio licitaţie ci au fost încheiate acte adiţionale la vechiul contract, din 2003, astfel încât Intralot a rămas pe poziţie. Era al doilea contract semnat într-un mod netransparent, după cel cu grupul austriac Novomatic, care a fost încheiat pentru 15 ani pentru operarea păcănelelor din cadrul sediilor Loteriei Române. Novomatic deţine 5% din acţiunile Intralot. În primii zece ani de contract, 2003-2013, Intralot a primit între 7,5% şi 8,5% din încăsarile totale de la jocurile loto: 6/49, Noroc, 5/40, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus. În primii ani a primit 8,5% din încăsari, apoi în urma unor renegocieri din 2010 s-a ajuns la 7,5%. Asta înseamnă între 3 şi 4 milioane de lei lunar.
CIOCANITOAREA UDREA-HARVARD
30 Sep 2015

Procurorii DNA se află miercuri la Ministerul Finanțelor pentru a ridica un raport al Corpului de control al ministrului privind contracte dintre Loteria Română și compania Novomatic, potrivit unor surse. Sursele citate susțin că raportul ar semnala nereguli cu privire la anumite contracte încheiate de Loteria Română, iar documentul ar fi trebuit transmis procurorilor, însă acest lucru nu s-a întâmplat, motiv pentru care în prezent se derulează acțiunea DNA.
MATA HARI DE PLESCOI
30 Sep 2015

Praful de pe toba . I-mi vine sa vomit . Sau trezit aparatori legi ?
GEORGE
09 Noi 2019

Loteria si Imprimeria sunt " vacile " de muls ale grupului de interese din ministerului finantelor. Poate noul ministru trimite corupul de control si la Imprimerie pentru ca si acolo au fost facute licitatii de achizitii servicii IT de milioane de euro. SERVICII PLATFORMA "EMITENT DE ID/ID ISSUER"- 25.812.135 RON pentru o durata de 60 de luni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine