2019-07-19 15:19

Procurorul general atacă vineri Ordonanța DRAGNEA în contencios administrativ

 |  00:31
Procurorul general atacă vineri Ordonanța DRAGNEA în contencios administrativ

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, pentru Mediafax, că va ataca, vineri, în instanţa de contencios administrativ, Ordonanţa de urgenţă privind modificarea codurilor penale.

Potrivit legii 554/2004 privind contenciosul administrativ „persoana vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim prin ordonanţe sau dispoziţii din ordonanţe poate introduce acţiune la instanţa de contencios administrativ, însoţită de excepţia de neconstituţionalitate, în măsura în care obiectul principal nu este constatarea neconstituţionalităţii ordonanţei sau a dispoziţiei din ordonanţă".

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au redactat joi sesizarea pe care o vor înainta vineri instanţei, a declarat Augustin Lazăr, procurorul general al României.

Parchetul a solicitat, joi, Avocatului Poporului, să sesizeze CCR cu privire la Ordonanţa de urgenţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-03Parerea ta...

ARESTARE
03 Feb 2017

Dle procuror general exista destule dovezi pe care deja lr aveti ca acest grup organizat criminal condus de infractorul dragnea sa fie arestat acum pe loc.alfel din informatii clare acesti jefuitori de țară vor fi linsati pe strada.vor fi un milion de oameni în strada.la pitesti de exemplu oamenii iesiti la miting aseară au spus ca in cazul in care ordonanta nu va fi abrogată psd istii parlamentarii psd alde si ministru valeca vor fi linsati pe strada daca vor mai îndrăzni sa iasă.
PLOESTEANU
03 Feb 2017

Respect d nule procuror!
CCR
03 Feb 2017

Trebuie avut a în vedere si grațiere sa nu cădem în capcana acestor infractori si sa uităm de grațiere la fel de periculoasă.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray