2019-10-18 21:53

Procurorul General, reacție NEAȘTEPTATĂ după Raportul european pe justiție

 |  20:51
Procurorul General, reacție NEAȘTEPTATĂ după Raportul european pe justiție

Procurorul general, Augustin Lazăr, intervine în scandalul iscat după ce Grupul statelor împotriva corupţiei al Consiliului Europei (GRECO) a venit cu un raport îngrijorător privind legile justiţiei

“Raportul Grupului de State împotriva Corupţiei (GRECO) confirmă avertismentele repetate ale  Ministerului Public  în legătură cu vulnerabilitățile care ar rezulta pentru  sistemul judiciar și pentru ordinea de drept  din România în cazul adoptării de către parlament a preconizatelor modificări aduse legilor justiției”, transmite Parchetul General într-un comunicat de presă.

Grupul de State împotriva Corupției (GRECO) a publicat raportul privind Justiția din România, în care se arată îngrijorat mai ales în legătură cu modificările aduse Legilor Justiției și cu amendamentele aflate acum în lucru pentru modificarea Codurilor Penale. În document, GRECO face referire și la încercările de schimbare a procurorului-șef DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-11Parerea ta...

DL AUGUSTIN LAZă HRISTOS A IN
11 Apr 2018

DACA NICI MOTU NU ARE LUCIDITATE ATUNCI PE PAMANT NU MAI EXISTA DREPTATE CU ATAT MAI PUTIN IN ROMANIA .....Dumnezeu sa va aiba in grija lui...........
BOOYAKA
12 Apr 2018

Se stie ca partida penalilor face tot ce poate sa distruga si bruma de Justitie care mai exista pe partea Ministerului Public,ca la judecatori nu au grije,sunt cumparati si anesteziati de mult!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray