2019-10-19 02:46

Procurorul general, SEMNAL de alarmă privind ATACURILE asupra PROCURORILOR

 |  23:09
Procurorul general, SEMNAL de alarmă privind ATACURILE asupra PROCURORILOR

Procurorul general Augustin Lazăr avertizează asupra atacurilor din spaţiul public la care sunt supuşi unii procurori care instrumentează dosarele aflate în atenţia opiniei publice, transmite Ministerul Public, făcând referire la dosarul privind violenţele din Piaţa Victoriei, de la mitingul din 10 august.

"Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie avertizează asupra pericolului generat de atacurile sistematice, din media, la care sunt supuşi unii procurori care instrumentează dosarele aflate în atenţia opiniei publice. Totodată, reiterează asigurarea efectuării unor anchete imparţiale şi efective pentru aflarea adevărului privind faptele comise, identificarea persoanelor implicate, precum şi al stabilirii responsabilităţilor legale", transmite, vineri seară, Ministerul Public, făcând referire la dosarul privind violenţele din Piaţa Victoriei, de la mitingul din 10 august.

Parchetul General anunţa, joi seară, că a ridicat de la Jandarmeria Română mai multe documente privind substanţele chimice folosite în intervenţia la mitingul din 10 august, din Piaţa Victoriei, precum şi mostre de aceste substanţe şi de muniţie neletală. Procurorii precizau că acestea au certificat de calitate şi garanţie şi declaraţie de conformitate şi prezentau şi lista acestora. De asemenea, a fost ataşat la dosar şi Ordinul de intervenţie în forţă întocmit de către comandantul acţiunii şi aprobat de prefectul municipiului Bucureşti prin contrasemnare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-17Parerea ta...

ADEVARAT
18 Aug 2018

DOSARELE REVOLUTIEI SI MINERALIADELE , UNDE SINT ? DAR CINE A ASCUNS DOSARE ALE MAFIOTILOR MARI . DRAGNEA , PATRICIU , SLATINA , ENERGIE , VILCOV , STANESCU , VIDEANU , UDREA , COCOS , BICA , FLOTA , GAZE , ELECTRICA , INTREPRINDERILE , ECONOMIA , PETROL LUKOIL , OMW , ASIGURARI , CFR , ARMATA , BANCI . CIND SE RECUPEREAZA FURTURILE ? PREFECT DE BUCURESTI , O RETARDATA MINTAL , SCREZIFENICA , FARA DESCERNAMINT . HA , HA . NU SE POATE TRAGE LA RASPUNDERE .
HORUS
18 Aug 2018

Încercare de a schimbă regimul politic în România cu dictatura personală, întreprins în 10 August de Dragnea și Puterea actuală (PSD+ALDE+ Hortistii UDMR) cu largul concurs al Jandarmeriei,a eșuat datorită bucureștenilorPlanul dictaturii lui Dragnea a fost pus la punct cu 3 luni înainte când : 1.Jandarmeria s-a aprovizionat cu armamentul letal și toxic cu care a acționat împotriva demonstratilor ! 2.Apoi,câteva ligi obscure ale românilor din Diaspora ,infiltrate la maxim de servicii, au cerut aprobarea pentru miting în 10 August cu "uite popa nu e popa" la "organizatori"și niște declarațîi ciudate ale unor ciudați din Diaspora plus incidentul cu soferul arhicunoscut!Până la urmă nu a mai fost nici un 'organizator"care să fie tras la răspundere! 3.A fost interzisă vânzarea băuturilor alcoolice ,caz unic în anale,în București în ziua mitingului,ca oamenii să fie și mai timorați! 4.Jadrameria a atacat în forță ,chipurile în baza unor informatii ( aiuritoare tromboane) cu moartea unor jandarmi! 5.Ofițerii care îi conduceau pe jandarmi ,Paraschiv,Cazan,Cucoș, Sindile etc se drogasera efectiv , să dea totul din ei! 6.Violentii din piață erau jandarmi în civil! 7.Poliția Română s-a prins de ÎNSCENARE și s-a retras din Piață ! 8.Dragnea, măcelarul șef al tentativei de lovitură de stat e la Neptun ,cu capul în nisip că struțul,exact că Gorbaciov în 90 la Soci!A lucrat prin Carmen Dan și alte scule mai de rangul 2! 9.În disperarea lor,imbecili responsabili ai tentativei de lovitura de stat vor să îl scoată vinovat pe Iohannis Procuratura trebuie urgent să izoleze sefimea Jandarmilor și pe Carmen Dan, după care se va află totul!
ANONIM
18 Aug 2018

Săracii procurori....se simt timorati....ei care stau cu pistolul pe masa in anchete....si aceasta javră adusă de alta javra( după înscenarea lui mitu) nu vede nimic ...sictir si MUY BIEN
ANONIM
18 Aug 2018

Săracii procurori....se simt timorati....ei care stau cu pistolul pe masa in anchete....si aceasta javră adusă de alta javra( după înscenarea lui Nitu) nu vede nimic ...sictir si MUY BIEN
HAGA2
18 Aug 2018

lasati domn procuror lazar ca o sa vina un procuror de la haga .ca acum o frecati la rece.trebuiau arestati dragnea carmen dan prefectul capitalei paraschiv seful jandarmeriei.ce asteptati?avioane pe cer?
@ CUCUVEAUA....
18 Aug 2018

În decembrie 89 era procuroe comunist....si lucra mama in mana cubtatal plagiatoarei....acum cică este DEMOCRATIC( vezi acoperirea plagiatoarei...ornea.. portocala si a altor bețivi) si ii acoperă pe toti...ii scoate bezna curata....sictir jigodie
HAZNALELE PENALILOR
18 Aug 2018

Jandarmeria a folosit gaze iar PUTEREA FOLOSESTE CENZURA PENTRU CEI ANTI MAFIA PSD-ALDE-UDMR-MINORITATI.
CETATEANU
18 Aug 2018

IN ASEMENEA SITUATIE TREBUIE MOBILIZATA ARMATA NATO CARE SA SALVEZE ROMANIA.
ANONIM
19 Aug 2018

CUMETRE A TINUT DOSARELE LUI DRAGNEA 12 ANI . ACUM VA DESFINTEAZA EL SI GASCA LUI
@LAZAR
19 Aug 2018

PROCURORII FREACA MENTA DE ANI DE ZILE CU DOSARELE LUI DRAGNEA . NIMIC DESPRE TELDRUM , NIMIC DESPRE BANII DIN BRAZILIA , NIMIC DESPRE FURACIUNILE DIN TELEORMAN . NIMIC DESPRE OLIGOFRENUL STEFAN DRAGNEA SI FELUL IN CARE A DEVENIT MILIONAR LA 25 DE ANI . BAI CACACIOSILOR , VOI CHIAR VRETI SINGE PE STRAZI CA IN 89 ? VA SIMTITI ATACATI MIMOZELOR ? FACETI DRACU CEVA PENTRU BANII CARE I-I LUATI NESIMTITILOR .
ANONIM
19 Aug 2018

UN FLEAC . V-AM CIURUIT POPOR ROMAN PROST
@@ LAZAR
19 Aug 2018

Da bai ravagiile....dar de dosarele sterpului nu zici nimic ...sa iti aduc aminte ...taxe neplătite ptr asa zisele meditații....vânzări de copii...acte false si case luate cu japca, doar era primar...renașterea i recunoasterea organizațiilor naziste ....mai vrei ...???Aici unde sunt procurorii.??? Sau esti setat de ...servici???FI ECHIDISTANT
LEGILE LOR
20 Aug 2018

NEA BADIE , MAI LASI MULT DOSARELE SA COACA IN SERTARE SI SA DISTRUGI POPORUL ROMAN ? NU VEZI CE DISCORDIE SI DISTRUGERE , ESTE IN TARA ? MERGI PRIN CARTIER SAU VECINI , RUDE SI ASCULTA LUMEA SA VEZI CE SPUNE . STAI IN SCAUN SI EI BANI GRAMADA PE LUNA , CIT ALTI INTR-UN AN . IAR PUSCARIASI CARE AU FURAT BANI TARII , STAU IN GUVERN . DAR SI DANSA-TI PE MELODIA LOR . SUNTE-TI LEGATI LA OCHI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray