2020-02-28 16:27

Procurorul Paula Tănase de la PCA Galaţi - primul candidat la şefia DNA

 |  13:52
Procurorul Paula Tănase de la PCA Galaţi - primul candidat la şefia DNA

Paula Tănase, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, şi-a depus candidatura la selecţia organizată de Ministerul Justiţiei pentru funcţia de şef al DNA.

Ministerul Justiţiei a demarat o nouă selecţie pentru propunerea de numire în funcţia vacantă de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Noua procedură se desfăşoară în perioada 6 august - 6 septembrie.

Candidaţii pot depune cereri de înscriere pentru funcţia de conducere vacantă până vineri inclusiv.

Pe 27 iulie, Ministerul Justiţiei a anunţat că au fost respinse cele patru candidaturi depuse pentru funcţia de procuror-şef al DNA, urmând ca procedura de selecţie să fie reluată.

Cei patru candidaţi înscrişi în cursă au fost Florentina Mirică - procuror-şef serviciu la Secţia de combatere a corupţiei din cadrul DNA, Cristian Lazăr - procuror-şef adjunct la Secţia urmărire penală din cadrul Parchetului General, Marius Iacob - procuror-şef adjunct al DNA şi Elena Grecu - procuror-şef serviciu în structura centrală a DNA.

Funcţia de procuror-şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată printr-un decret emis pe 9 iulie de preşedintele Klaus Iohannis, care a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-21Parerea ta...

ADEVARAT
21 Aug 2018

POATE NU ESTE IN MAFIA PSD . SI IA TOATE MARELE DOSARE LA CONTROL , SCOASE DIN SERTARE . DEVALIZAREA ROMANIEI SI CONDAMNA IMEDIAT MARI MAFIOTI CU DOSARE PENALE
IAR CENZURATI...?
21 Aug 2018

Este o invitata constanta in latrina 3 Deci pe placul regimului mafiot psd-alde.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine