2020-07-06 21:13

Avertisment ANM.Cum va fi vremea în următoarele zile

 |  13:00
Avertisment ANM.Cum va fi vremea în următoarele zile

Meteo. Agenția Națională de meteorologie vine cu vești proaste pentru mai multe regiuni din țară. Anumite regiuni sunt vizate de ploi, furtuni și căderi de grindină.

Meteo. Vremea rămâne în continuare instabilă weekendul acesta în mai toată țara. Trebuie să ne așteptăm la cer înnorat, averse și descărcări electrice, cu precădere în sudul și estul țării. Temperaturile se încadrează între 16 și 27 de grade.

„Vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, iar cu precădere în sud şi est vor fi însoţite de frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantităţile de apă vor fi local mai însemnate şi izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime, în uşoară scădere faţă de ziua anterioară în regiunile extracarpatice, se vor încadra între 16 şi 24 de grade, iar cele minime între 8 şi 16 grade”, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM).

Meteo Sâmbătă. În nord și est avem vreme instabilă, înnorată pe alocuri și însoțită de averse, descărcări electrice, ploi și chiar grindină. În restul țării ne așteptăm la un cer variabil. Temperaturile maxime de sâmbătă se vor încadra între 18 şi 26 de grade, iar cele minime între 8 şi 16 grade.

Meteo Duminică. Ultima zi a săptămâni vine cu vreme frumoasă care pare că încearca să se îndrepte pentru că ploile se domolesc iar vântul bate mai încet. Temperaturile maxime de Duminică se vor încadra între 20 şi 28 de grade, iar cele minime între 7 şi 18 grade.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz