2020-08-09 12:39

PROIECT. 200 de lei fiecărui bucureştean care se oferă VOLUNTAR pentru a fi testat pentru CORONAVIRUS

 |  15:09
PROIECT. 200 de lei fiecărui bucureştean care se oferă VOLUNTAR pentru a fi testat pentru CORONAVIRUS

”Testăm pentru Bucureşti” este un proiect pe care Primăria Capitalei îl propune consilierilor generali pentru aprobare. Acesta presupune testarea în acest an a 11.000 de bucureşteni pentru coronavirus. Vor fi testaţi voluntari, care în urma înscrierii în program vor primi 200 de lei.

”Proiectul a fost elaborat pornind de la declararea pandemiei COVID 19 de către OMS, cauzată de un virus cu o contagiozitate foarte ridicată şi care are un impact important pe toate palierele sistemului medical. (...) Obiectul proiectului îl reprezintă limitarea răspândirii virusului în rândul populaţiei municipiului Bucureşti, precum şi a efectelor extrem de grave ale acestuia, prin testarea pentru SARS-COV 2, acordând un sprijin financiar 200 de lei/ beneficiar. Beneficiarii proiectului vor fi cetăţenii municipiului Bucureşti, care vor solicita în mod voluntar înscrierea în cadrul proiectului şi nu se află în categoria definiţiilor de caz, astfel cum sunt stabilite prin metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus elaborată de către INSP”, a se arată în expunerea de motive.

Valoarea totală se ridică la 2.233.000 lei, din care 30.000 de lei sunt pentru realizarea unei aplicaţii pentru înscrierea voluntarilor, iar 3.000 de lei pentru hosting.

Testele vor fi realizate în unităţi de stat şi private, iar Regulamentul de implementare al proiectului ar urma să fie realizat de ASSAMB, în termen de cinci zile de la adoptare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz