2019-08-22 05:56

PROIECT de peste 4 milioane de euro pentru formarea PROCURORILOR anti-corupţie

 |  16:36
PROIECT de peste 4 milioane de euro pentru formarea PROCURORILOR anti-corupţie

A fost semnat contractul de finanţare a unui proiect de combatere a corupţiei ce va fi implementat pe o perioadă de trei ani. În acest timp, peste 600 de procurori şi ofiţeri judiciari vor participa la cursuri. Proiectul valorează peste 4 milioane de euro, anunţă Parchetul General.

„În data de 27 noiembrie 2018 a fost semnat contractul de finanţare privind proiectul “Combaterea criminalităţii şi a corupţiei”, proiect finanţat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021. Obiectivul proiectului este reprezentat de îmbunătăţirea capacităţii Ministerului Public de a combate corupţia şi criminalitatea organizată, contribuind în acest fel la întărirea statului de drept şi a capacităţii sistemului judiciar în ansamblul său”, informează Parchetul General, printr-un comunicat de presă.

Proiectul are o valoare de 4.250.000 de euro şi o durată de 36 de luni, fiind finanţat în integralitate prin Mecanismul Financiar Norvegian.

„Pe durata celor 3 ani de implementare, peste 600 de procurori, ofiţeri de poliţie judiciară şi specialişti vor beneficia de formare profesională specializată în domenii precum combaterea micii corupţii, a fraudei în achiziţiile publice, a criminalităţii în domeniul mediului înconjurător, precum şi în combaterea criminalităţii organizate, a criminalităţii informatice şi a corupţiei”, mai arată Ministerul Public.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-07Parerea ta...

ANONIM
07 Dec 2018

TREBUIE SELECTATI JUDICIARISTI cu vocatie, CARE AU HARUL DREPTATII , INDEPENDENTI , FARA RUDE DE GRADUL 1,2,3, IN SISTEMUL JUDICIAR SAU IN SISTEMUL DE INFAPTUIRE A ACTULUI DE JUSTITIE. Cand s-a facut PNA-ul au fost introdusi in acest parchet numai judiciaristi (procurori, politisti, etc) cu pile , pe spagi si pe grade de rudenie.(Vedeti mersul lui AMARIEI FRATILOR LUI SI A ADJUNCTILOR LUI AMARIEI, ETC ............) PNA si DNA a perfectionat cresterea exponentiala a CORUPTIEI IN ROMANIA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray