2020-08-09 21:18

UPDATE. Propus de PSD, Gheorghe Stan a fost VALIDAT ca judecător la CCR

 |  14:10
UPDATE. Propus de PSD, Gheorghe Stan a fost VALIDAT ca judecător la CCR

Propus de PSD, Gheorghe Stan a fost validat marţi de Camera Deputaţilor pentru funcţia de judecător la CCR. El a primit 174 de voturi ''pentru'' şi 94 ''împotrivă'', într-o procedură de vot care s-a desfăşurat secret, cu bile.

UPDATE 14.51. La Senat, a fost validat Cristian Deliorga, propus tot de PSD, cu 70 de voturi favorabile. Daniel Fenechiu a primit 24 de voturi, iar candidatul USR Ovidiu Daraban 10 voturi. Patru candidaturi au fost depuse la Senat pentru postul de judecător la Curtea Constituţională (CCR), respectiv Cristian Deliorga, propus de PSD, Daniel Fenechiu - PNL, Ovidiu Daraban - USR şi Gheorghe Iancu, fără susţinerea vreunui grup parlamentar.

Gheorghe Stan, procuror şef al Secţiei speciale de investigare a magistraţilor, îi va lua locul lui Ştefan Minea, căruia îi expiră mandatul pe 15 iunie. Candidaţii propuşi din partea PNL şi USR, Ioan Cupşa şi, respectiv, Vlad Ştefan , au fost respinşi de plen. Cupşa a primit 63 de voturi ''pentru'' şi 205 contra, iar Vlad Ştefan a obţinut 25 voturi ''pentru'' şi 243 ''împotrivă''.

Foto: romaniatv.net


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

CCR
07 Mai 2019

Ccr trebuie desfiintata.O gasca de paraziti ordinari in slujba mafiei.Prima urgenta a viitoarei puteri.Ratatii astia doi nu sunt judecatori cum pot ei judeca cauze constitutionale?
NEGRO
07 Mai 2019

De unde se vede ca opozitia a fost din nou depasita de coalitia otravita. De ce n-au adus un contracandidat cat de cat rezonabil sa taie fata acestei lepadaturi? E vorba de o succesiune de blaturi in cardasie cu Puterea si apoi de sfasietoare vaietaturi facute de ochii lumii? Oricum, slabiciunea acestor oameni a inceput sa irite societatea civila. Ori vor face cu adevarat opozitie, cu oameni si programe bine gandite si sustinute pe baza de tactici politice viabile, ori raman acolo unde sunt, facand galerie prosteasca coalitiei care se umfla in pene. Un sallut tuturor si sa trecem cu adevarat la treaba. Ca nici schimbarea de dragul schimbarii nu e vreun castig pentru noi si pentru Tara!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz