2020-07-06 20:47

Prorectorul Academiei de Poliţie "Al. I. Cuza" a DEMISIONAT

 |  13:52
Prorectorul Academiei de Poliţie "Al. I. Cuza" a DEMISIONAT

Prorectorul Academiei de Poliţie "Al. I. Cuza" Mihail Marcoci a demisionat după ce Ministerul Afacerilor Interne Carmen Dan a solicitat demisia sa şi a rectorului Adrian Iacob. Cei doi au fost plasaţi sub control judiciar în dosarul privind ameninţările la adresa jurnalistei Emilia Şercan.

"Mi-am dat demisia, am avut o discuţie cu doamna ministru de Interne. (...) Nu am făcut niciun fel de presiuni asupra ofiţerului.(...) Eu nu am avut niciun fel de relaţie apropiată cu acel ofiţer. La un moment dat, nici nu ştiam cum îl cheamă. Nu a studiat la specializările mele", a declarat Mihail Marcoci.

Ministerul Afacerilor Interne solicitase vineri demisia rectorului şi a prorectorului Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" - Adrian Iacob şi Mihail Petrică Marcoci - cercetaţi penal de DNA, sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la şantaj, în dosarul privind ameninţarea cu moartea a jurnalistei Emilia Şercan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-24

In legatura cu acest articol...

Ministrul Carmen DAN cere DEMISIA rectorului și prorectorului de la Academia de Poliție, acuzați de instigare la ȘANTAJ
Parerea ta...

COADA DRACULUI
25 Mai 2019

CE SE INTIMPLA CU ELEVII CIUBUCARI , CARE AU DEVENIT OFITERI ACTIVI AI MINISTERULUI ? CUM MOTIVEAZA INTRAREA FRAUDULOS ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz