2019-10-16 20:04

PROTEST anunțat în Piața Victoriei împotriva GUVERNULUI și a premierului Viorica DĂNCILĂ

 |  14:30
PROTEST anunțat în Piața Victoriei împotriva GUVERNULUI și a premierului Viorica DĂNCILĂ

Vineri seară, începând cu ora 19.00, în Piața Victoriei, este anunțat un protest împotriva Guvernului și a premierului sub titulatura: "Cerem demisia incompetentei VV Dăncilă!". Protestul este anunțat pe Facebook de comunitățile Reușim şi Rezistenții din Piața Victoriei.

"Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dancila, pentru ca nu face fata pozitiei de prim-ministru. Mai mult, seful statului a afirmat ca ii retrage increderea premierului. Dupa ce Viorica Dancila a refuzat sa se prezinte la intalnirea stabilita la ora 11:00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, seful statului a sustinut o declaratie de presa in care a spus ca premierul nu si-a respectat juramantul depus la preluarea mandatului. Potrivit sefului statului, Viorica Dancila a preferat sa execute ordinele venite de la partid, transformand Guvernul intr-o vulnerabilitate”, scriu inițiatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-27Parerea ta...

ÎNCÂLCITE LEGI ???
27 Apr 2018

În 28 ani ciclic s-a ajuns în GARD !!!
ILIE DE LA SCULăRIE
27 Apr 2018

SOROS "Mai ușor este să mobilizezi masele ÎMPOTRIVA a ceva sau cuiva decît PENTRU ceva"
LEVST.
27 Apr 2018

"ce foc mare, aprinde un limb atat de mic!"( zice Biblia) adica e vorba de limba, de cuvinte, sunt sigur ca se vor aduna ceva DOCILI lui iohanis, insa vor aparea si contrarevolutionarii, DONCILII lui dragnea , iar pe fondul razboiului de cuvinte(plus exaltarea mentala de primavera) , s-ar putea sa fie declansat-pe real- razboiul civil...Pare departe, dar nu adduce anul..., adica nu adduce Mos Craciun, ce (poate) adduce Baba Docila...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray