2020-01-24 06:55

PROTEST anunțat miercuri de COTAR. 5.000 de taxiuri vor bloca Piața Victoriei

 |  17:57
PROTEST anunțat miercuri de COTAR. 5.000 de taxiuri vor bloca Piața Victoriei

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a anunţat pentru miercuri, 17 aprilie, în Piaţa Victoriei, un protest cu 5.000 de taxiuri împotriva Ordonanţei de Urgenţă ”pentru menţinerea pirateriei”.

Protestul se va desfăşura în intervalul orare 06:00-18:00, în Piaţa Victoriei, şi ar urma să participe mai multe asociaţii, printre care şi Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT), informează News.ro. Reprezentanţii COTAR şi ai FORT au organizat în ultima vrememai multe proteste în Bucureşti, acuzând platformele de ridesharing, precum Clever şi Uber, că nu ar funcţiona în legalitate.

”Cerem Guvernului să renunţe la OUG pentru legalizarea pirateriei în transportul rutier de persoane şi nu înţelegem de ce un vicepremier îi asigură pe „piraţi” că le va rezolva problema prin OUG şi explică necesitatea legiferării prin ordonanţe de urgenţă ca necesitate, motivând urgenţa prin faptul că Preşedintele României trimite legile Parlamentului înapoi, pentru modificare”, se arată în comunicatul OCTAR.

Potrivit sursei citate, Daniel Suciu, ministru al Dezvoltarii şi vicepremier, a făcut declaraţii din care reiese că s-a ocupat direct de construirea cadrului legislativ pentru menţinerea pe piaţă a platformelor de ridesharing, iar protestul este îndreptat împotriva acestora.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray