2019-10-20 22:56

PROTEST "cu portocale de Tenerife" la Palatul Cotroceni, după înregistrările cu privire la DNA

 |  15:38
PROTEST "cu portocale de Tenerife" la Palatul Cotroceni, după înregistrările cu privire la DNA

Sâmbătă, la ora 15:00, are loc un protest la Palatul Cotroceni după înregistrările care au apărut în presă cu privire la DNA.

"Eu merg acolo, pe persoană fizică, pentru că acum două seri, într-un mod foarte bizar, singurul loc din această țară unde încă nu s-a aflat câte toxice sunt portocalele de Ploiești, cât de dăunătoare sunt pentru sănătatea democrației, este dealul Cotroceni. Este foarte ciudat acest lucru pentru că în rest s-a aflat peste tot. Și pentru că țin la sănătatea românilor, voi merge acolo pentru a consuma niște portocale originale venite din țările calde astfel încât să dau semnalul că nu trebuie să ne fie teamă în țara aceasta să ne exprimăm atunci când ne considerăm călcați în picioare. Eu merg acolo pentru că vreau să fiu cu conștiința împăcată. Mie nu îmi este frică. Gestul meu simbolic este următorul - să merg la Cotroceni și să consum portocale adevărate și nu portocale contrafăcute de Ploiești", a zis Liviu Pleșoianu la Antena 3.

Jurnalistul Mălin Bot a fost înlăturat de jandarmi, după îmbrânceli cu protestatarii de la Cotroceni.

De asemenea, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a anunțat că va merge la acest protest. "La portocale. Pentru a pune capăt dezinformărilor care au inceput deja să circule. Am vorbit și cu Liviu Pleșoianu. La ora 15:00 ne vedem la intrarea principală de la Cotroceni", a transmis Daniel Dragomir.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că "nişte penali" fac o încercare "disperată" şi "jalnică" să discrediteze DNA şi a reafirmat că această instituţie şi conducerea ei "fac o treabă foarte bună".

"Avem oare a câta oară un scandal în spaţiul public şi cred că de data aceasta destul de multă lume se aşteaptă să îmi expun opinia în această chestiune. Din punctul meu de vedere, lucrurile se pot rezuma la puţine cuvinte: nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să discrediteze DNA şi conducerea acestei direcţii. După părerea mea, această încercare este una jalnică şi neconvingătoare, iar opinia mea despre munca DNA o cunoaşteţi, dar îmi face plăcere să o repet: după părerea mea, DNA şi conducerea DNA fac o treabă foarte bună, iar acest atac sau această încercare de atac din partea unor penali este de natură să-mi confirme că DNA-ul face treabă bună", a declarat preşedintele la Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-17Parerea ta...

TO : PLESCOIANU
18 Feb 2018

SATAI BAI ANIMALULE ACASA , FA O BAIE BUNA CA PUTZI , DU-TE LA UN FRIZER SA TE RADA , TAIE-TI COADA AIA DE POPIRTZAR DE TZARA , DE PROTESTE I-TI ARDE TIE BAI LABARE ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray