2020-08-05 02:29

PROTEST cu violențe în Piața Victoriei: doi bărbați au fost încătușați de jandarmi

 |  20:45
PROTEST cu violențe în Piața Victoriei: doi bărbați au fost încătușați de jandarmi

Doi bărbați au fost încătușați de către jandarmi la protestul din Piața Victoriei, acolo unde oamenii au continuat să manifeste și marți seara împotriva legii privind carantina.

Au fost violențe în fața Guvernului în urmă cu puțin timp, în a treia zi în care protestatarii anti-covid s-au strâns în Piața Victoriei. Doi bărbați au fost încătușați de jandarmi și băgați în dubă, nu înainte de a chema oamenii să protesteze cu mesajul: ori mor ei, ori murim noi, transmite Realitatea.

Oamenii au protestat faţă de”dictatura sanitară”, dar cei mai mulţi nu au purtat măşti de protecţie şi nu au respectat distanţa fizică.

După ce jandarmii au făcut zid uman în fața protestatarilor și i-au ținut pe trotuar, mare parte dintre ei au părăsit zona.

Cei care au rămas scandează ”libertate” și cer Guvernului să nu prelungească starea de alertă, dar și parlamerntarilor să nu reglementeze carantina și izolarea. Manifestanții susțin că măsurile luate în ultimile zile nu se justifică și că virusul nu este atât de grav precum vor autoritățile să arate.

Sunt peste 100 de persoane la manifestare, însă traficul în zonă nu a fost restricționat.

Jandarmeria a anunțat că manifestările sunt interzise

„Două persoane dintre participanți au refuzat să se legitimeze la solicitarea jandarmilor și, conform prevederilor legale, au fost conduși la secția de poliție pentru identificare și sancționare. Facem precizarea că, în această perioadă, din rațiuni de sănătate publică și conform legii, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri sunt interzise”, se arată într-o informare a Jandarmeriei București.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-14Parerea ta...

COSTEL
14 Iul 2020

Daca era PSD la guvernare domnul presedinte si PNL faceau mare scandal. ACUM ORICE SE INTAMPA LA PSD, ESTE CIUMA ROSIE. NIMENI NU VEDE CA, SI PNL ESTE CIUMA GALBENA BRE...VAIDE NOI...UN PARTID MAI BUN CA ALTUL BRE, CA SA RIMEZE...NU VOI MAI MERGE SA VOTEZ . PENTRU CA, MULTI SE VOR DUCE DE LA UN PARTID LA ALTUL....BRE. IN FUNCTIE DE INTERESE
PNL=PSD=CRIMA ORGANIZATA
15 Iul 2020

Orban folosește jandarmeria criminala împotriva poporului roman ca și dragnea.dar oamenilor nu le este frica de acești jandarmi criminali înarmați care atacă oameni .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz