2020-02-25 23:39

PROTEST de amploare anunțat pentru SÂMBĂTĂ seară în Piața UNIVERSITĂȚII. Pe ce traseu vor pleca în marș demonstranții

 |  10:20
PROTEST de amploare anunțat pentru SÂMBĂTĂ seară în Piața UNIVERSITĂȚII. Pe ce traseu vor pleca în marș demonstranții

Mii de oameni din toată ţara sunt aşteptaţi la un protest de amploare faţă de modificarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale, sâmbătă seară, în Bucureşti, urmând să se adune în Piaţa Universităţii, apoi să plece în marş către Palatul Parlamentului, cu opriri la sediul Avocatului Poporului, Curtea Constituţională a României (CCR) şi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), informează News.ro.

Protestatari vor ajunge sâmbătă în Bucureşti din oraşe precum Cluj-Napoca, Bacău, Piteşti, Deva, Bistriţa, Satu Mare, Galaţi şi Timişoara, cu trenul sau cu microbuze, iar cei cu maşini persoanele se vor întâlni pe traseu şi vor merge în coloană spre Capitală. De asemenea, manifestaţii asemănătoare sunt anunţate în acelaşi timp cu protestul din Bucureşti şi în alte oraşe din ţară, precum şi în în străinătate, la Viena, Bruxelles, Toronto, Zurich, Paris, Roma sau Edinburgh.

Protestul, organizat sub sloganul "Toate drumurile duc la Bucureşti. Revoluţia generaţiei noastre”, va începe în jurul orei 18.00 în Piaţa Universităţii.

Manifestanţii vor să plece în marş la 19.30 spre Palatul Parlamentului, trecând pe la "instituţiile confiscate de majoritatea parlamentară” - Avocatul Poporului, CCR, CNA.

La ora 21.00, protestatarii ar urma să-şi aprindă lanternele telefoanelor şi să cânte Imnul.

Jandarmeria Capitalei a transmis, vineri, un mesaj video pe pagina sa de Facebook, făcând apel la desfăşurarea unor manifestaţii paşnice. Instituţia spune că este echidistantă şi garantează drepturile constituţionale ale cetăţenilor, cât timp aceştia se manifestă paşnic şi recomandă protestatarilor să fie civilizaţi şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-20Parerea ta...

LEVST.
20 Ian 2018

Chair daca vor fi in numar record(20 mii?) , dragne si asociatii, stiu matematica sociala mult mai bine, stiu ca la 18 milioane de romani(cat mai sunt in tara) aceste 20(sau 40 de mii) nu reprezinta nimic, iar pe "demonstratiile" din strainatate, oricum nu dau ei nici'un ban...Cel mai probabil si acest protest va fi un fiasco, multi dintre protestatarii de buna credinta vor pleca din tara in cateva saptamani sau -in masa- in primavara, in Canada...Ma intreb daca "marele revolutionar", liiceanu&Comp.('ndrei 'lesu, cartarescu, cornea, etc.) se vor pune in fruntea maselor, sau asteapta pe dupa perdele sa vada ce si cum, ca apoi sa tranteasca cate un articol de stoarce lacrimi la jumatate din natie...marea lor specialitate, palavrageala "filozofica"...
HADRIAN
20 Ian 2018

Modificari ale Codurilor Justitiei si ale Legilor fiscale... O nebunie KGb-ista a fostului PCR, o idee a PSDR... De ce acesti avortoni ai iatoriei au iesit la suprafata? Pentru ca au fost lasati de romanii fara creier sa-si faca de cap. De ce romanii cu creier au facut sin ei acest gest? Pentru ca sunt mai putini dacat semenii lor trepanati si sunt mai comozi... Exprimarea publica conteaza. Daca PSD-ALDE nuVORtine cont de noi, vor cunoaste presiunea natiunii si ratiunii poporului.NU SUNT ACOLO PRIN VALOAREA LOR PERSONALA ABSOLUTA! Sunta alesi si platiti de noi! Imbuibarea prin infometarea semenilor nu le va cadea prea bine. Cel putin in aceste momente!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine