2019-10-15 06:52

PROTEST de amploare faţă de coaliţia de GUVERNARE, organizat în 12 mai: Vrem Europa, nu dictatură!

 |  20:01
PROTEST de amploare faţă de coaliţia de GUVERNARE, organizat în 12 mai: Vrem Europa, nu dictatură!

Un protest de amploare faţă de coaliţia de guvernare PSD-ALDE este anunţat pe Facebook în 12 mai în Piaţa Victoriei din Bucureşti, sub sloganul "Vrem Europa, nu dictatură!”. Organizatorii acuză că PSD-ALDE nu şi-au respectat promisiunile făcute în campania electorală şi critică modul de guvernare a coaliţiei, care a îndepărtat România de standardele europene şi democratice şi a făcut ca în ţara noastră "să domnească interesele şi bunul-plac al celor care au acces la butoanele politice”.

Protestul ar urma să aibă loc în 12 mai, în Piaţa Victoriei din Capitală, de la ora 18.00.

"De la preluarea guvernării, coaliţia PSD-ALDE nu şi-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, ci a avut două priorităţi: să îşi salveze de închisoare VIP-urile cu dosare penale şi să instaureze în România un regim în care forţa legii şi democraţia sunt strivite de forţa instituţiilor politice. Metodele şi acţiunile PSD-ALDE au ca efect îndepărtarea României de standardele europene şi democratice şi aruncarea ei în liga regimurilor autocratice, în care domnesc interesele şi bunul-plac al celor care au acces la butoanele politice, iar societatea este lipsită de şansa de a sancţiona derapajele acestora”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

PROTEST de amploare faţă de coaliţia de GUVERNARE, organizat în 12 mai: Vrem Europa, nu dictatură!
zoom

Ei enumeră câteva dintre "acţiunile antidemocratice” ale coaliţiei PSD-ALDE, precum OUG 13, modificarea codurilor penale, modificarea codului fiscal sau schimbarea legilor fără consultare publică. Protestatarii invocă şi amenzile abuzive date de Jandarmerie, ceea ce, spun ei, reprimă dreptul la protest sau denigrarea unor instituţii europene şi a reprezentanţilor României la Bruxelles care se opun măsurilor PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-09Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Apr 2018

cel mai bine o GREVA GENERALA......sa se blocheze absolut TOTUL...sa se duca DRACULUI mafia asta imputita
@CUCUVEAUA ROZ
09 Apr 2018

SINGURA SOLUTIE INCA O REVOLUTIE . CU RANGI , TOPOARE , SAPE . CLOACA PSD-ALDE-UDMR TREBUIE DISTRUSA .
SANITARU'
09 Apr 2018

cu.r.cu.velelor ati mirosit hoitul cu bon.boane porto.ka.ka.nii si ati iesit la ciugulit, fekalofagilor !?! Nu va mai satura patronul vostru, tremuriciul skorosel, nehalitelor de cloaca pimpisto-urinisto -pedelakee ? Mars la hazna !
@SANITARU'
09 Apr 2018

ALUPIGUS BAI ANIMAL PSDIST .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Apr 2018

X+Y =Z-ROMANII..acest porc BASESSCU eventual LA PUSCARIE impreuna cu DRAGNEA si ceilalti complici
ILIE DE LA SCULARIE
09 Apr 2018

Dragii de hastagisti , laikisti , facebookari , tefelisti , si alte categorii cu smartphone , au uitat de Badita si Coruptia ucide , acum daca s-a descoperit ca intradevar coruptia la nivelul asta ucide, fizic , au dat-o pe dictatura. Neonazisti ar trebui sa se impace bine cu dictatorii, nu credeti?
ILIE DE LA SCULARIE
09 Apr 2018

Trebuie neaparat sa anuntati amploarea , altfel nu-i credibila 1
@@ILIE DE LA SCULARIE
10 Apr 2018

TOTI CEI CARE VETI PROTESTA SUNT ATAT DE CULTI CA SI TINE?VAI DE STEAUA VOASTRA SCURSURILE SOCIETATII TURMA DE VITE FARA CREIER MANATE INCOTRO VOR TRADATORII DE TARA .TOATE PARTIDELE SUNT FORMATE DIN BANDITI SI HOTI NU EXISTA NICI O DIFERENTA DACA ATI PROTESTA PENTRU OPRIREA PRIMIRII MUSULMANILOR IN ROMANIA CUM FAC UNGURII ' PENTU OPRIREA JAFULUI DIN PADURILE ROMANIEI ; PENTU PROMOVAREA SI DEZVOLTAREA AGRICULTURII PENTRU INTERZICEREA VANZARII PAMANTULUI PATRIEI PENTRU OPRIRA JAFULUI BOGATTIILOR DIN MAREA NEAGRA ETC ATI FI DE ADMIRAT DAR ASA.... SUNTETI NISTE GUNOAIE O ADUNATURA DE SCHIZOFRENICI ARTAGOSI VIOLENTI LOCUL CARORA AR FI LA BALAMUC NU PE STADA SI DACA VENITI VOI LA PUTERE O SA FITI MAI BUNI? TOT NISTE LICHELE SUNTETI SI VOI CA SI ACTUALII
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray