2020-07-07 18:54

PROTEST în fața Guvernului pentru susținerea medicului Mircea Beuran

 |  19:24
PROTEST în fața Guvernului pentru susținerea medicului Mircea Beuran

Protest în fața Guvernului, duminică seară, după măsurile dure luate împotriva doctorului Mircea Beuran. Medicul Beuran se află de vineri în arest la domiciliu.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie precizează, în referatul prin care au cerut arestarea preventivă a medicului Mircea Beuran, că măsura se impune pentru a se putea preveni săvârşirea unei alte infracţiuni de către acesta, date fiind funcţiile pe care le deţine, dar şi pentru că există riscul să influenţeze martorii din dosar.

„În concret, măsura arestării preventive este necesară în scopul asigurării bunei desfăşurări a procesului penal, întrucât există riscul ca inculpatul să interacţioneze cu alte persoane implicate în cauză (martori) şi să încerce să îi influenţeze pe aceştia. De asemenea, există riscul ca inculpatul să şteargă urmele infracţiunii şi/sau să ascundă mijloace de probă. Se va observa că inculpatul este o persoană deosebit de influentă în domeniul medical şi universitar şi, drept urmare, îşi poate exercita această influenţă asupra diferitelor persoane care au cunoştinţă despre săvârşirea faptelor sau care sunt implicate în săvârşirea acestora”, menţionează procurorii anticorupţie în referat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-16Parerea ta...

DOREL
16 Feb 2020

A DERANJAT pentru ca NU A SUSTINUT PRIVATIZAREA Sistemului de sănătate. Doamnă doctor care l-a denunțat trebuia mai întâi să învețe și să nu ceară să fie promovată. Asa este in Romanica. Nu muncești și vrei să fii sef.. Fără alte comentarii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz