2019-08-22 18:41

PROTEST în fața Guvernului cu mii de oameni. TRAFICUL este blocat în Piața Victoriei

 |  19:18
PROTEST în fața Guvernului cu mii de oameni. TRAFICUL este blocat în Piața Victoriei

Proteste în fața Guvernului. Traficul este blocat în Piaţa Victoriei din cauza protestatarilor. O bandă de circulaţie este blocată în acest moment, modificarea codurilor penale fiind contestată din nou în stradă.

UPDATE: Mii de persoane protestează miercuri seară în Sibiu, Cluj, Timişoara şi Iaşi împotriva modificărilor adoptate la Codul de procedură penală, scandând lozinci împotriva Guvernului şi a PSD. Şi în Bucureşti, peste 4.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei.

Câteva sute de oameni protestează în acest moment în Piața Victoriei. Ei scandează şi au pancarte prin care îşi exprimă nemulţumirea faţă de modificările aduse de parlament Codului de procedură penală.

Traficul a fost restricţionat după ce protestatarii au rupt gardurile instalate de jandarmi şi au pătruns pe carosabil, unii dintre ei aşezându-se pe şosea. Manifestanţii au reacţionat astfel după ce forţele de ordine le-au interzis să rămână în Piaţa Victoriei cu o maşină din care se strigau în mers, prin portavoce, mesaje antiguvernamentale.

Numărul protestatarilor continuă să crească, în timp ce la acestă oră jandarmii încearcă să monteze din nou gardurile, scrie News.ro.

O parte dintre manifestanţi au protestat pe parcursul zilei în faţa Parlamentului faţă de modificarea Codurilor penale. Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a fost huiduit la ieşirea din Parlament, a fost împins de unul dintre protestatari şi a avut nevoie de protecţia jandarmilor, care l-au escortat prin Parcul Izvor şi a mers până la metrou în huiduielile manifestanţilor, care au strigat "Nu scăpaţi", "Hoţii".

Protestul a început încă din timpul prezenţei premierului Viorica Dăncilă în plenul Parlamentului, la ora 13.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-20

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
20 Iun 2018

UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VECURI VOR SA VA VADA…???...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray