2020-05-25 18:17

Protest în Piața Universității față de sistemul medical

 |  20:12
Protest în Piața Universității față de sistemul medical

Peste 200 de bucureșteni protestează, la această oră, în Piața Universității, față de problemele din sistemul medical și lipsa măsurilor din partea autorităților în ceea ce privește modul în care se face dezinfecția în spitale.

"Am venit să manifestăm împotriva corupției, pe fondul problemei cu dezinfectanții și împotriva șpăgilor din spitale. Aș prefera să dau banii la privat știind ce știu acum despre condițiile din spitalele românești", a declarat Ioana, unul dintre protestatarii din Piața Universității.

Oamenii au ieșit în stradă cu mesaje cum ar fi "Câți nu ați îmbolnăvit cu sistemul otrăvit?", "Boala noastră este bogăția voastră?" sau "Contractele voastre pe viețile noastre", cerând autorităților să ia măsuri urgente astfel încât situația actuală din sistemul medical să fie schimbată radical.

"Trebuie să fie o schimbare, așa nu se mai poate, nu mai putem trăi în aceeași minciună. Trebuie construite spitale și făcute investiții majore în sănătate", a declarat Bogdan Tănase, președintele Alianței Medicilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine