2019-10-16 15:14

PROTEST în Piața Universității. Sute de oameni strigă față de modificarea Legilor Justiției

 |  21:23
PROTEST în Piața Universității. Sute de oameni strigă față de modificarea Legilor Justiției

Sute de persoane protestează, sâmbătă seara, în centrul Capitalei, față de modificarea legilor justiției. Oamenii s-au adunat în Piața Universității, unde își strigă nemulțumirile.

Numărul protestatarilor care s-au strâns în Piaţa Universităţii a ajuns la câteva sute. Oamenii strigă „PSD, ciuma roşie”, „Demisia”, „Adina Florea, sluga PSD”, dar şi „Jandarmeria, apără hoţia” şi „Magistraţi, nu cedaţi”.

De asemenea, se scandează mesaje de susţinere pentru Laura Codruţa Kovesi.

În Piaţa Universităţii sunt, printre alţii, regizorul Stere Gulea, Tudor Chirilă şi mai mulţi membri USR, printre care fostul ministru Vlad Voiculescu, informează News.ro.

„Cred că ce se întâmplă în momentul acesta este poliţie politică în stare pură. Se vede exact unde sunt dispuşi să meargă. Sunt dispus să oprească pe cineva care a trecut de toate procedurile într-un concurs internaţional şi este pe primul loc şi pentru că asta nu le convine sunt dispuşi să facă orice. Zilele astea ne arată că sunt dispuşi să facă orice pentru a opri pe oricine care deranjează. Astăzi este Laura Codruţa Kovesi, mâine poate fi oricare dintre noi”, a spus Vlad Voiculescu, citat de News.ro.

În Piaţa Universităţii, manifestanţii intenţionează să facă o noapte albă, pregătindu-se cu corturi şi saci de dormit. Totodată, participanţii la proteste vor să facă un lanţ uman de la Universitate până la sediul DNA, arătându-şi susţinerea faţă de Laura Codruţa Kovesi.

Pe reţelele de socializare au fost anunţate mai multe evenimente pentru sâmbătă seară, în Piaţa Universităţii.   ”Ne strângem în Piaţa Universităţii şi nu mai plecăm până ce coaliţia PSD-ALDE nu pleacă! Aducem în Piaţă tot ce e nevoie pentru o campare mai lungă: saci de dormit, corturi, steaguri, instrumente muzicale etc”, au transmis organizatorii evenimentului intitulat ”Noapte albă în Piaţa Universităţii #rezistăm”.   Aceştia îşi explică decizia de a protesta prin ”pericolul iminent de OUG pe Codul Penal, pericolul iminent de OUG pe Codul de Procedură Penală, pericolul iminent de OUG pe Completurile de 5 judecători, punerea sub control judiciar a Laurei Codruţa Kovesi, fosta şefă DNA - drept măsură de intimidare şi reducere a notorietăţii pentru a se opri numirea acesteia în funcţia de procuror-şef european la Parchetul European”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-30Parerea ta...

MARCEL
30 Mar 2019

Soros face ce vrea in ''Romanica"'. Am iesit in strada in 89 ca sa devenim o colonie si sa faca ce vrea occidentul in tara asta. NU MAI AVEM ECONOMIE . NU MAI AVEM NIMICA. Vaide ROMANICA....HA...HA...HA...S- a ales praful de tara asta....Asa s- a vrut .....Ceausescu a fost patriot...Dumnezeu sa-l ierte!...Acum nu mai avem patrioti ....Toti isi vand tara....BANUL ESTE TOTUL ....
@ MARCEL
31 Mar 2019

Te uiti prea mult la haznaua 3 urât mirositoare si closetul tv ghita fugaru. Mafia lui voiculescu a jegmanit Romania , bogatiile solului si subsolului. Acest puscarias cu propaganda lui din closetul 3 isi astupa hotiile inventind un '' soros'' carmen avram , sandra stoicescu slugilevaranului au beneficiat de BURSE SOROS. ACUM SPALA CREERE NAIVILOR. CEL MAI MARE HOT SI DUSMAN AL ROMANILOR ESTE VARANUL SI SLUGILE LUI PLATITE DE MAFIA PSD SI DIN BANII FURATI DE LA TINE.
ANONIM
31 Mar 2019

Cel mai mare hot dupa ' 89 varanul puscarias si-a creat fundatii cu slugile lui pentru A MASCA HOTIILE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray