2019-10-17 11:05

PROTEST în Piaţa Victoriei împotriva REFERENDUMULUI pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii căsătoriei

 |  10:21
PROTEST în Piaţa Victoriei împotriva REFERENDUMULUI pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii căsătoriei

Duminică, ora 13.00. Locaţie? Piaţa Victoriei! Un protest împotriva referendumului pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii căsătoriei este anunţat sub sloganul "Iubirea nu se votează”. Manifestaţia este organizată de Asociaţia MozaiQ, care susţine drepturile persoanelor LGBT, informează News.ro.

Membrii asociaţiei atrag atenţia că drepturile omului nu ar trebui să se supună votului, iar acest referendum împrăştie ură şi divizează cetăţenii. "Ieşim în stradă pentru a spune hotărât #boicotreferendum pentru că drepturile omului nu se votează, pentru că iubirea nu se votează! Ieşim în stradă pentru că refuzăm să legitimăm un referendum care împrăştie ură şi divizează cetăţenii. Ieşim în stradă pentru că nu toate referendumurile sunt democratice şi de multe ori sunt folosite de lideri autoritari pentru a restrânge drepturi cetăţeneşti. Ieşim în stradă pentru că locul nostru este în Europa, un loc al valorilor democratice, ce ţin de respect pentru minorităţi, stat de drept, oportunităţi egale pentru toţi cetăţenii”, scriu organizatorii protestului pe pagina de Facebook a evenimentului.

"Ieşim în stradă pentru că vrem un stat laic, în care Biserica şi statul sunt separate. Doar aşa putem asigura respectarea tuturor libertăţilor cetăţeneşti, inclusiv libertatea religioasă. Ieşim în stradă pentru a transmite un mesaj clar coaliţiei de guvernare formată din PSD şi ALDE, că nu vom legitima prin prezenţa noastră la vot referendumul lui Dragnea. Ieşim în stradă pentru că nu putem sta tăcuţi când grupuri conservatoare vor să transforme România în care trăim”, mai scrie MozaiQ.

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie va avea loc în 6 şi 7 octombrie. Întrebarea adresată alegătorilor la referendum va fi "Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?", iar la aceasta alegătorii trebuie să răspundă cu "Da" sau "Nu". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-30Parerea ta...

BOLSEVICII.
30 Sep 2018

Chiar intrebarea este o tâmpenie a mafiei psd care urmareste modificarea constitutiei in alte scopuri. Biserica psd trebuia sa conteste aceasta intrebare. Singura solutie este. BOICOTUL acestei mascarade dupa model sovietic organizate in ziua de nastere a dictatorului PUTIN 7 octombrie. CAND SE VA PUNE IN APLICARE REFERENDUMUL PENTRU 300 DE BORFASI ATUNCI ROMANII VOR PARTICIPA SI LA ALT REFERENDUM. DE REMARCAT CA MAFIA CARE ORGANIZEAZA ACEASTA MASCARADA PSD-PNL. S-A OPUS APLICARII CELUI PENTRU 300 DE BORFASI. DECI ROMANI BOICOTATI MASCARADA BOLSEVICA.
#SUPRALEGIFERARE
30 Sep 2018

IMPLEMENTATORII N-AU SERVICI' : CU ASTA SE OCUPĂ ???,....
ILIE
30 Sep 2018

Copii , cîte feluri de iubire cunoașteți ?? -el cu ea ... EL cu EL... ea cu ea... BULĂ - IO Cu IO !!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray