2019-11-15 00:32

LIVE: PROTEST inedit în Piața Victoriei. Un mare PIANIST cântă în mijlocul protestatarilor

 |  20:40
LIVE: PROTEST inedit în Piața Victoriei. Un mare PIANIST cântă în mijlocul protestatarilor

Un nou protest are loc sâmbătă seara în Piața Victoriei din Capitală, manifestație organizată la aproape o lună de la violențele jandarmeriei care au marcat mitingul diasporei din 10 august.

La ora 19.00, în Piața Victoriei manifestau în jur de 150-200 de persoane. Protestatarii sunt grupați în mijlocul pieței. Spațiul este delimitat de gardurile Jandarmeriei. În zona se circulă normal. Jandarmii nu sunt în ținută de intervenție. 

Mulțimea asistă la recitalul la pian susținut de Davide Martello.

Sunt oameni în Piață care spun că muzica trebuie să ne unească și totodată trebuie să îi sensibilizeze și pe cei din conducerea țării. Tot ei invită lumea în fața Guvernului pentru a asculta muzică și spun că nu au uitat ce s-a întâmplat în 10 august.

Simbolic, s-au împărțit măști pentru ca oamenii să le poarte pentru a aminti momentul intervenției în forță a jandarmilor.

„La aproape o lună de la evenimentele din 10 august, ne întâlnim în același loc ca să demonstrăm că suntem mulți, uniți și puternici, și că gustul pentru libertate nu poate fi îndepărtat nici cu gaze lacrimogene, nici cu pulane, nici cu tunuri cu apă. De asemenea, e un bun prilej să le arătăm că îi vedem în continuare, știm că singura lor preocupare este cum să dea OUG pentru amnistie și grațiere și nu vom permite așa ceva. Alături de noi se va afla, de la ora 19:00, cel care și-a dus pianul pentru a cânta în multe zone de conflict din lume (în Piața Taksim din Istanbul, la Bataclan, în Euromaidanul din Kiev sau în Afghanistan) - Klavierkunst - Davide Martello. Este important să păstrăm tăcerea pentru a putea asculta cântecul său pentru libertate și justiție. Ne vedem Sâmbătă 8 septembrie de la ora 18:00 în Piața Victoriei cu gust de libertate și respect pentru victimele abuzurilor”, au scris pe Facebook organizatorii evenimentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-08

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
09 Sep 2018

S,-a ridicat la acest gen de protest ștacheta mult prea sus ca analfabetii mafiei psd-alde sa intzeleaga ceva.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray