2020-08-09 19:49

Protest la Palatul COTROCENI. Câteva zeci de persoane cer eliberarea lui DRAGNEA din pușcărie și demisia lui IOHANNIS

 |  14:29
Protest la Palatul COTROCENI. Câteva zeci de persoane cer eliberarea lui DRAGNEA din pușcărie și demisia lui IOHANNIS

În jur de 50 de oameni protestează, duminică, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitând eliberarea din închisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea, informează Agerpres.

Protestatarii scandează lozinci antiprezidenţiale, poartă pancarte şi steaguri tricolore, iar înscrisurile care se pot citi pe tricouri sau pe alte materiale sunt următoarele: "Liviu, deţinut politic, libertate"; "Dragnea te iubim, noi ca tine nu găsim"; "Sunt alături de un om care a fost trimis în puşcărie"; "Jos statul paralel".

Unul dintre protestatari, Petruţ Petreschioiu, de profesie inginer, declară că a venit la manifestaţie pentru un om care "merită tot respectul, pentru tot ce a făcut în ţara asta şi pentru oameni".

"Doresc eliberarea lui, e clar că a fost un dosar politic - şi primul şi al doilea - deci e un abuz evident", a afirmat acesta.

Potrivit jandarmilor, protestul este unul spontan, nefiind autorizat de către autorităţi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-16Parerea ta...

TILICA
16 Iun 2019

ASTA-I DOVADA CUM DONESTE PROSTIA IN ROAMANIA.........
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
16 Iun 2019

tot asa veneau astia si cu sandvisuri si prajituri la "minerii" care au ciomagit si ucis studentii in 13-15 iunie 1989.....au trecut degeaba 30de ani ca ei tot asa gandesc.
TILICA!!!
16 Iun 2019

Prostia e la capul tau de analfabet Nu stii sa scrii,halal !
TRADATORI DE TARA
16 Iun 2019

AVEA FEMEI CARE LUCRA SI LUA BANI LA PROTECTIA COPILULUI , DAR DE FAPT ERA MENAJERE SI SPALA IZMENELE LA VILOIUL LUI PERSONAL . DAR SI ALTE DOSARE CARE VIN DIN URMA , DE FRICA LUI TERENTE . A DISTRUS PARTIDUL PSD CU GASCA LUI SI CURVELE METRESE DIN JURUL LUI
AVEA FEMEI CARE LUCRA !TIGAN B
16 Iun 2019

Iata tiganii si sasul au ajuns sa jigneasca romanii Niste analfabeti Sasul scrie carti plagiate de la niste tineri studenti ,iar sustinatorii sunt analfabetiIn ce hal a ajuns tara !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz