2019-10-21 13:02

Protestatarul Mihai Dide a trecut de prima etapă a concursului la Jandarmerie

 |  11:07
Protestatarul Mihai Dide a trecut de prima etapă a concursului la Jandarmerie

Cristian Mihai Dide, unul dintre cei mai vocali protestatari anti-PSD, a fost admis în prima etapă a concursului pentru un post în cadrul Jandarmeriei.

Dide și-a depus dosarul pentru unul dintre posturile de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat sau îngrijitor animale grajd. A fost admis pentru cel din urmă, alături de un alt candidat.

Cristian Mihai Dide urmează să treacă prin evaluarea psihologică în data de 23 ianuarie. Dacă va fi declarat „apt", va mai avea de dat și o probă practică, programată la data de 11 februarie.

Mihai Dide, cel mai vocal protestatar #rezist, vrea să se facă jandarm. Şi-a depus actele de angajareDide este unul dintre cei mai vocali protestatari anti-guvernamentali și nu de puține ori a intrat în conflict cu jandarmii, a fost reținut și amendat. În vara anului trecut, de exemplu, acesta s-a legat cu lanțuri de gardul Guvernului, cu un bidon cu benzină în mână.

Iar în urmă cu trei zile, Cristian Dide, Sandu Matei și alți doi protestatari au atras atenţia într-un mod inedit asupra efectelor pe care le are Legea recursului compensatoriu. Aceștia au umplut scările Ministerului Justiției cu vopsea roșie, cuțite și fotografii format A4 cu Tudorel Toader. Asta după ce un tânăr din Mediaș a fost ucis de un criminal eliberat mai devreme din penitenciar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-20Parerea ta...

ANONIM
20 Ian 2019

cum sa fie acceptat in jandarmerie un bolnav psihic? Uitati-va ce moaca de criminal are daca un cetatean distrugea mocheta de la ministerul justitiei cu vopsea asa cum a facut animalul acesta 'era deja arestat dar el scursura e liber.Ar fi interesant sa aflam de ce,Sau in Romania sun doua randuri de legi unele pentru prosti si altele pentru imbecili ca dide si avram care fac ce vor si nu patesc nimic
MARINELU
21 Ian 2019

Jandarmeria s-a facut de kkt acceptand dosarul acestui bolnav psihic. Daca au ajuns sa se teama de astfel de indivizi, cum poti sa mai ai incredere in fortele de ordine?
SCARBE DEMENTE
21 Ian 2019

Sunt sigur ca jivinele astea :Avram ,Dyde ,Ceausescu si toti exaltatii astia au si acasa in familie astfel de comportamente (daca or fi avand familii)
ANONIM
25 Ian 2019

Tu de ce crezi ca oamenii atacati de jivinele astea nu fac plangere la politie ?Stii de ce ,?nu stii Pentru ca fiind bolnavi psihic ei nu raspund in fata legii Singura aparare este sa le dai cu parul pentru ca nici tu nu vei raspunde Te ai aparat de un individ scapat de la spitalul de nebuni
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray