2019-12-09 19:58

PROTESTE antiguvernamentale anunţate pentru diseară în Bucureşti, cu oale, cratiţe şi linguri

 |  10:42
PROTESTE antiguvernamentale anunţate pentru diseară în Bucureşti, cu oale, cratiţe şi linguri

Noi proteste antiguvernamentale sunt anunţate, pentru duminică, în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară. După ce se vor strânge în Piaţa Victoriei din Capitală, manifestanţii vor pleca în marş spre Parlament, făcând gălăgie cu oale, cratiţe şi linguri.

”Ieşim duminică să tragem un semnal de alarmă faţă de asaltul împotriva justiţiei. Hai să fim cu toţii în stradă duminică pentru a da alarma! Tăcerea noastră e puterea lor, aşa că hai să facem gălăgie! Luptăm până la capăt”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului, intitulat după discursul Regelui Mihai I din Parlament, din 2011: "Se cuvine să rezistăm prezentului şi să ne pregătim viitorul".

Potrivit organizatorilor, protestatarii se vor strânge în Piaţa Victoriei începând cu ora 17.00, urmând să plece în marş spre Parlament la ora 18.00, pe traseul Piaţa Victoriei - Piaţa Romană - Universitate - Piaţa Unirii - Piaţa Naţiunilor Unite - Parlament, unde vor aprinde luminile telefoanelor mobile.

Manifestanţii plănuiesc, de asemenea, să facă gălăgie pe tot traseul cu oale, cratiţe şi linguri.

Oamenii sunt nemulţumiţi de modificările aduse legile Justiţiei, de modul în care sunt adoptate acestea în Parlament, de ”naţionalizarea mascată” a Pilonului II de pensii, precum şi de modificările codului fiscal, ”ce urmează să arunce România într-un haos”.

Tot în Bucureşti, de la ora 15.00, în Piaţa Victoriei, va avea loc un flashmob, ”România condamnată la tăcere”, la care şi-au anunţat prezenţa aproape 1.000 de persoane.

Astfel, participanţii îşi vor pune benzi negre pe ochi şi vor sta în tăcere aproximativ 30 de minute., anunta News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-17Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Dec 2017

ha ha....exact ca in filmul ala "TOATE PANZELE SUS"...cu bucatarul turc rol jucat de JEAN CONSTANTIN.........ISMAIL DAM CU POLONICU LA CAP......sa-l bata pe DRac-nea si toate curvele lui bucatarii de la miting cu polonicele in cap
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray