2019-11-15 00:13

PROTESTE anunţate în Capitală și în alte orașe din țară: Ultimatum pentru Dragnea

 |  12:10
PROTESTE anunţate în Capitală și în alte orașe din țară: Ultimatum pentru Dragnea

Un protest este anunţat să aibă loc miercuri, în faţa Parlamentului, sub sloganul “Ultimatum pentru Dragnea”, manifestaţia fiind anunţată pe Facebook.

Evenimentul este organizat, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că ar putea fi începută procedura de suspendare a preşedintelui. Tor miercuri, după ora 18.00, sunt programate proteste în mai multe oraşe, după ce Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de modificare a Codului de Procedură Penală, potrivit Agerpres.

“ULTIMATUM pentru DRAGNEA! PSD, luaţi aminte, dacă începeţi procedura de supendare a preşedintelui, nu o să mai aveţi unde să vă ascundeţi de poporul român! V-am auzit pe toţi că mergeţi până la capăt, de data asta poporul spune #pânălacapăt. Noi avem ultimul cuvânt! Pe 20 iunie, venim la CASA POPORULUI!”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Protestul ar urma să aibă loc în faţa Parlamentului, de la ora 12.00.

Manifestaţia a fost anunţată pe Facebook după ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora în 20 iunie ar urma să se discute în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului despre suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. Şedinţa de plen a fost deja convocată la solicitarea premierului Viorica Dăncilă, care va prezenta în faţa parlamentarilor stadiul pregătirilor pentru preluarea de către România a Preşedinţiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene în ianuarie 2019.

Tot miercuri, de la ora 18.00 ar urma să aibă loc alte proteste în mai multe oraşe din ţară, după ce Camera Deputaţilor a adoptat luni seară proiectul de modificare a Codului de Procedură Penală.

Astfel, sunt anunţate proteste la Suceava (în faţa prefecturii), la Iaşi (Piaţa Unirii), la Galaţi (prefectură), la Sibiu (Piaţa Mare), la Baia Mare (prefectură), la Satu Mare (prefectură), la Braşov (prefectură), la Brăila (prefectură), la Ploieşti (prefectură), la Alba Iulia (prefectură), Constanţa (prefectură), Miercurea Ciuc (prefectură), Călăraşi (prefectură), Focşani (Piaţa Unirii), Piatra Neamţ (prefectură), Tulcea (Piaţa Civică), Craiova (prefectură), Piteşti (prefectură), Buzău (prefectură), Târgu Jiu (prefectură), Oradea (prefectură), Botoşani (prefectură), Bacău (prefectură), Vaslui, Târgovişte (prefectură), Arad (prefectură) şi Timişoara (Piaţa Victoriei).

Peste trei mii de oameni au protestat marţi seară, la Cluj-Napoca, faţă de modificările la Codul de procedură penală adoptate de Parlament. Oamenii au scandat “Libertate”, “Hoţii”, “Demisia”, “Fără penali”, ”Jos Guvernul”, “Anticipate” sau ”PSD, ciuma roşie”.

Proiectul PSD-ALDE-UDMR de modificare a Codului de procedură penală a fost votat, luni seară, de plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de cameră decizională, după mai multe ore de dezbateri. PNL şi USR au anunţat că vor ataca legea la Curtea Constituţională.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-20Parerea ta...

LEVST.
20 Iun 2018

probabil ca in toata tara vor fi mai multi manifetanti , cu unu, decat totalul judetelor tarii...Iar rezultatele, pe masura..
@SOBOLANUL LEVST .
21 Iun 2018

COMENTARIU DE BATRIN SOBOLAN DE HAZNA . ATIT TE DUCE MINTEA GLOABA ?
NEGRO
21 Iun 2018

Din nefericire, aceasta este singura cale de a ne relua tara din mainile acestor mafioti. Tradarea intereselor romanilor din partea Curtii Constitutionale, prin supunerea totala si neconditionata catre bolsevicul Dorneanu din partea falsilor juristi ce-si depasesc atat de ordinar rolul de garant al Constitutiei, este un semn ca institutia cea mai inalta a fost penetrata pana la maduva de politicul cleptocrat. Haitele PSD-ALDE- UDMR au reusit sa inconjoare grumazul Romaniei si-l apasa sistematic. Nu mai este vreme de reflectii sterile. Ei nu au rusine, nu au tata si mama Doar teama de a raspunde de nelegiuirile facute vreme de 28 de ani ii mana in lupta. Cu gealatii doamnei Carmen Dan, interlopii eliberati de Tudorel Toader, alogenii cu ceafa groasa din Alexandria ai domnului Dragnea nu vor putea deveni stapani peste Romania. Chiar daca nadajduiesc sa fie macar pana la urmatoarele alegeri. Dar in ianuarie 1919 Romania va prelua presedintia Consiliului European. In frunte cu cine? Cu aceste loaze? Nu ne vom face de ras definitiv? Cand nedreptatea devine lege, indreptarea Tarii pe fagasul firesc e o datorie pentru cetateni. Cand institutiile democratice esueaza, ei trebuie sa lupte sa-si ia Tara inapoi! Avem nevoie de Tara noastra, avem nevoie de Europa libera. Sa nu ne lasam terfeliti de barbarii asiatici, inspirati de dirindeaua Micului Putin si a slugii lui staliniste, Kim Yong Un!
LEVST.
21 Iun 2018

Hai siktir scursoare a regnului animal,s.a.m.d.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray