2020-07-05 04:56

Proteste de amploare la Guvern. Peste 5.000 de sindicalişti cer modificarea legislaţiei muncii

 |  08:39
Proteste de amploare la Guvern. Peste 5.000 de sindicalişti cer modificarea legislaţiei muncii

Peste 5.000 de salariaţi din toată ţara vor protesta marţi în faţa Guvernului. Sindicaliştii cer modificarea legislaţiei muncii, ei fiind nemultumiţi de legea dialogului social, care nu respectă drepturile angajaţilor.

Astfel, aproximativ 5.000 de sindicalişti "Cartel Alfa vor protesta marţi în faţa Guvernului, pe care îl acuză că nu şi-a respectat promisiunile din campaniile electorale de până acum. Sindicaliştii vor ca legea dialoglui social să fie modificată, mai ales că premierul Victor Ponta le-a promis că va lua măsuri în acest sens.

Angajaţii se plâng de faptul că la trei ani de la ultimele modificări ale legii dialogului social,  mai puţin de 30% dintre angajaţi au contract colectiv de muncă, condiţiile de lucru sunt inumane, iar salariile mici.

De asemenea, sindicaliştii susţin că angajaţii au ajuns sclavii moderni ai sistemului, care muncesc 12 ore pe zi pentru un salariu mic.

Protestele care au loc marţi în Capitală vin şi cu o serie de restricţii în trafic, în zona Pieţei Victoriei.

Restricţiile vizează  artere importante precum şoseaua Kiseleff şi bulevardele Ion Mihalache, Lascăr Catargiu , Aviatorilor şi strada Paris. Şoferii aflaţi în zonă  se vor fi nevoiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi să folosească rutele ocolitoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz