2020-02-18 18:52

PROTESTE împotriva Legilor Justiției în București și în marile orașe

 |  20:41
PROTESTE împotriva Legilor Justiției în București și în marile orașe

Aproximativ două mii de persoane protestează, la această oră, în București, față de ordonanța de urgență 7/2019 care modifică legile justiției. Unii dintre manifestanți au steaguri tricolore și ale Uniunii Europene și scandează „PSD, ciuma roșie”, „Justiție, nu corupție”, „Tudorel, demisia”. Proteste sunt și în marile orașe din țară.

Protestatarii din Piața Victoriei au plecat în marș spre Ministerul Justiției. Numărul acestora a ajuns la circa 2.000. Aceștia vor trece și prin fața Palatului Parlamentului. Traficul rutier este restricționat în centrul Capitalei.

Peste 10.000 de oameni au protestat în urmă cu o săptămână în Piața Victoriei din București împotriva ordonanței de urgență de modificare a legilor justiției. Manifestanții au scandat lozinci precum: ”Fără penali”, ”Hoții stau la pușcărie în democrație”, ”Cinste lor, cinste magistraților”, ”Tu-dorel, demisia!”, ”Go, go, go, Dragnea la bulău!”, ”Liviu Dragnea nu uita, România nu-i a ta”. Mii de oameni au ieșit pe străzi și în marile orașe din țară: Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu, Pitești, Arad, Galați, Timișoara, Bacău, Iași, Brașov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-03Parerea ta...

ION
04 Mar 2019

Imbecilii acestia nu cunosc continutul O.U 7 dar demonstreaza ca asa le-a cerut joh-anus nazistul la ordinele lui merkel iar ceilalti patrioti demonstranti respecta ordinul lui soros prin USR si ciolos sluga francezilor Trebuie facut orice numai sa distruga jigodiile astea tradatoare ROMANIA Nu peste mult timp Romania nu va mai exista
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine