2020-02-18 21:39

PROTESTE în mai multe orașe: Mii de oameni scandează împotriva PSD

 |  20:33
PROTESTE în mai multe orașe: Mii de oameni scandează împotriva PSD

Peste 2.000 de oameni protestează, la această oră, în centrul Bucureștiului. Manifestanții au blocat centrul Capitalei și scandează împotriva PSD și a liderului Liviu Dragnea și au mesaje de susținere pentru DNA. Protestatarii au rupt cordonul de jandarmi și au plecat spre sediul Guvernului.

Aceștia protestează pașnic. Forțele de ordine se asigură că aceștia nu vor bloca în totalitate bulevardul Magheru și Catargiu.

Proteste sunt și în Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu și Iași.

Cei care au ieșit în stradă în București scandează: ”PSD, nu uita: puscaria-i casa ta", "PSD, ciuma rosie","ALDE si PSD, aceeasi mizerie", "Dragnea e in avion, noi ajungem la Guvern", "La inchisoare, nu la guvernare", "Antena, nu dezinforma",, "DNA sa vina sa va ia" si "Coruptia ucide".

Ei au agitat cartonaşe roşii şi poartă pancarte pe care scria "Vrem sistem de sănătate, nu iertare de păcate", "Jos labele de pe Codul penal".

"Sunt împotriva legii graţierii şi împotriva corupţiei în general. Sunt aici ca să susţin DNA-ul şi să îi cer demisia lui Victor Ciorbea, care s-a dovedit a fi avocatul unor politicieni corupţi", a spus unul dintre participanţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-18

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

JOS MAFIA PSD.
18 Ian 2017

Toata Romania care nu dor estepuscariasi si penali sa iasa in strada pentru inlaturarea mafiei bolsev ice. Jos penalii din parlament ! Jos latrinele tv de partid care au dis trus moral tara !
ANONIM
18 Ian 2017

"Conform art. 73 alin. 3 din Constitutia Romaniei , gratierea colectiva se dispune prin LEGE organic a. In acest domeniu nu po t fi adoptate nici ordona nte de catre Guvern, potr ivit art. 115 Constitutie . Legea 546/2002 arata ca numai Ministerul Justiti ei poate initia o LEGE de gratiere".
RADIAN
18 Ian 2017

Iordache trebuie arestat acum imediat este complic ele unor infractori.si ju rnalistii mafiei tvr b1 antena3 realitatea la pu scarie.dna si parchetul g eneral sa înceapă ofens ivă impotriva acestor ne norociți
CROCODILUL FLAMAND
18 Ian 2017

AFARA.................... AFARA..............FSN DI N TARA................... ......PSD-FSN.........BEH EHE BEHEHE............... .MERI LA DRACU SA TE IE.. ..................SA VINA HINGHERII.............CU CUVEAUA MOV.............. .........SA MURITI IN PUS CARIE SCARBELOR.......... .................DEMISIA PARLAMENTULUI............ ..PSD=MIZERIE............ .....CLOACA DE CURVE SI S LUGOI PENALI
FELICITARI ANONIM
18 Ian 2017

PRIETENE, DACA SE STIE AS TA DE CE GUVERNUL NE PACA LESTE? DECI E CLAR CA SE DORESTE SPALAREA UNOR JI GODII CA DRAGNEA SI TARIC EANU ? MULTUMESC. CA MA I LUMINAT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine