2020-07-11 17:41

PROTESTELE au fost interzise de Guvern

 |  16:28
PROTESTELE au fost interzise de Guvern

Executivul a interzis prin Hotărâre de Guvern orice protest, manifestație publică care ar putea amplifica transmiterea bolii. Prevederile devin legale după publicarea hotărârii de guvern în Monitorul Oficial.

”Pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, sunt interzise organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri în spații deschise, inclusiv a celor de tipul drive-in, precum și a întrunirilor de natura activităților culturale, științifice, artistice, sportive sau de divertisment în spații închise.”, se arată în document

Aproape 200 de persoane au protestat, vineri, în faţa Guvernului, în condiţiile în care mitingurile şi adunările publice sunt interzise în perioada stării de alertă.

În pofida pericolului, oamenii s-au alăturat pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de măsurile luate de autorităţi în contextul epidemiei de covid.

Pe Facebook au fost anunțate mai multe mitinguri în perioada următoare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-18Parerea ta...

ISTORIC
19 Mai 2020

Se autodesfinteaza la fel ca PNTD .
CIUMA ROSIE
19 Mai 2020

terminati naibii cu minciunile cu tot felul de pseudo-virusi si faceti alegeri generale.Altii trebuie sa conduca nu ciuma rosie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz