2019-07-23 08:06

Protestele trec Dunărea. Bulgarii anunţă duminică un miting de solidaritate cu românii

 |  20:30
Protestele trec Dunărea. Bulgarii anunţă duminică un miting de solidaritate cu românii

P24

Bulgarii anunţă că vor ieşi în stradă duminică din solidaritate cu românii. "Succesele voastre au fost o rază de speranţă", spun bulgarii. Sute de persoane din ţara vecină au decis să fie solidari cu românii care protestează de câteva zile în toată ţara faţă de ordonanţa Guvernului privind modificarea codurilor penale.

Mitingul este programat duminică, 5 februarie, în fața ambasadei României la Sofia (foto). „Un pas înapoi în lupta împotriva corupţiei în România ar reprezenta un semn rău pentru Bulgaria“, scrie organizatorul mitingului pe Facebook. Adesea bulgarii au lăudat activitatea DNA- ului în lupta împotriva corupţiei. ”Iată de ce este important ca poporul român să reuşească şi să arate că victoriile obţinute în ultimii ani sunt ireversibile“, a mai scris inţiatorul mitingului din Bulgaria. Până vineri, la ora 15.00, peste 1.000 de internauţi şi-au anunţat prezenţa la mitingul de la Sofia.Oficialii bulgari promit de mai mulţi ani că vor prelua midelul DNA-ului de la noi, mai ales dupa ce fostul vicepremier de la Sofia, Meglena Kuneva, s-a întânit cu Laura Codruţa Kovesi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-03Parerea ta...

ALINA
04 Feb 2017

Din moment ce majoritatea stradalilor romani nu au citit cu atenție ordonanta si stau pe stradă având încredere in președintele tarii si in dna,...îmi dau seama in ce cunoștință de cauza ies pe străzi bulgarii "sa ii sprijine " pe cei n stradali...
ION CRISTOIU (SENSEI)
04 Feb 2017

NU NUMAI BULGARII IES ”PĂ” ULIȚĂ CI ȘI GĂGĂUZII ȘI BĂȘTINOȘII ”DÎN” REPUBLICA IMPERIALĂ A REGATULUI PALILULA! CESTIUNEA DEJA E SEMIGRAVIDĂ ÎN ROMÎRLANIA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray