2020-07-07 19:49

Protestul anti-IOHANNIS: ”Ăsta-i începutul, o să cadă mutul”

 |  21:14
Protestul anti-IOHANNIS: ”Ăsta-i începutul, o să cadă mutul”

Peste 2.500 de persoane s-au aflat duminică seara, în jurul orei 19,30, la mitingul de lângă Palatul Cotroceni, pentru susținerea Guvernului Grindeanu, iar la ora transmiterii acestei știri în zonă mai sunt circa 500 de participanți, potrivit unor surse oficiale.

Manifestanții au steaguri tricolore și pancarte cu sloganurile: "Jos labele de pe Grindeanu!", "Trădător de țară!", "Demisia!", "Eu gândesc, am mintea mea, nu mă poți manipula", "Constituția spune Președinte mediator, nu agitator", "Domnule Președinte, am votat PSD, dar nu sunt ciuma roșie, prin urmare ascultați strada: demisia!", "Respectați-ne votul", "Susțin guvernul legitim", Dna, fără cucuvea, Trădătorul a dezbinat poporul, Și noi suntem romani, Afara, afara, cu trădătorul de tara, Ieși afara, javra ordinara, DNA este mafia, Bucureșteni hai la Cotroceni, "Asta-i inceputul, o sa cada mutul!".

Circulația a fost restricționată pe un sens pe Bulevardul Gheorghe Marinescu, în zona în care se desfășoară o acțiune de protest, în fața Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-05

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

SUSTINATORII HOTIEI.
05 Feb 2017

Astazi este inchisa CATENA si fidelii acestui lant farmaceutic s -au adunat la COTROCENI pentru a protesta eventualele scumpiri ale PAMPERSI SI DULCOLAX. MARIREA PENSIEINU LE PERMITE AACHIZITIONAREA. ACESTOR PRODUSE.
HORTUSTULE DRAGNEA
06 Feb 2017

AI DISTRUS TARA BANDITULE DE DRAGNEA . DUTE LA EI IN STRADA DACA AI CURAJ . FIRAR MATA A DRACU CIND TEA FACUT . HORTISTULE ASTA ASTEAPTA UNGURI , DEZBINAREA TARI . HORTISTULE
ADRIAN
06 Feb 2017

Doar atat a putut Codrin cap de sula ? Niste pensinari ametiti care nu stiau ce cauta pe acolo. Am vazut ca-i filma unul cu telefonul. Probabil pentru punga cu zahar si ulei de dupa.
ADRIAN XZ
07 Feb 2017

Am auzit ca SOROS vine maine seara cu provizii de tras pe nas PANA ATUNCI INSA REZISTATI CA VA ROAGA OMOIUL DE LA COTROCENI mAI STA ACOLO UN PIC PANA ADOARME IAR SI CAND SE TREZESTE PLEACA CU CARMEN LA CEA DE A 7 CASA LA MIAMI Case muncite ba tata luate pemeditatii transcedentale cu bivolaru
PENTRU HAHAHA
06 Oct 2017

MAI DU-TE IN MA-TA DE LEOAZA COMUNISTA
PENTRU JAVRA ORDINARA
06 Oct 2017

CHIAR CA ESTI O JAVRA COMUNISTA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz