2020-03-30 17:15

Proxeneţi români reţinuţi în Franţa graţie rivalităţii cu o altă grupare

 |  16:13
Proxeneţi români reţinuţi în Franţa graţie rivalităţii cu o altă grupare

Zeceromâni, bănuiţi că ar face parte dintr-o reţea de proxenetism, au fost reţinuţimarţi după o încăierare între două grupuri de proxeneţi care a avut loc înarondismentul al XVIII-lea al capitalei franceze, relatează Le Parisien.

Conflictuldura de trei săpătmâni şi a fost generat de o tânără de 23 de ani care seprostitua în pădurea Boulogne din apropierea PieţeiDauphine. Eaadecis să-şi părăsească proxenetul, nemulţumită că acesta îi lua toţi banii pecare îi câştiga şi că se purta brutal cu ea.

Ajutatăde o prietenă, ea şi-a oferit serviciile unuialt proxenet,iarcelpărăsita decis să se răzbune. Acesta din urmă aluat mai mulţibătăuşi şi a decis să meargă la domiciliul noului proxenet al fetei, pentrua-şi recupera fosta protejată. Noul iubit a fost rupt în bătaie şi are nevoie de20de zile de repaos.

Ela fost totuşi reţinut, împreună cu un tovarăş, sub acuzaţia de proxenetismagravat, alături de agresorii săi.

Anchetaa stabilit că unul dintre bătăuşi, în vârstă de 18 ani, era o persoană dată încăutare la nivel naţional pentru furt armat şi violarea unei octogenare.

Persoanelereţinute au fost plasate în arest preventiv, iar ancheta a fost încredinţatăbrigăzii pentru combaterea proxenetismului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine