2020-07-04 02:48

PSD a cheltuit ilegal banii publici alocați în campanie. RAPORT

 |  14:47
PSD a cheltuit ilegal banii publici alocați în campanie. RAPORT

Controlul AEP și al Curții de Conturi în finanțele partidelor scot la iveală neregulile existente: plăți pentru care nu există semnătura beneficiarului sau documente justificative, banii de subvenție amestecați cu banii privați, contracte dubioase. Campionul neregulilor este PSD.

Peste 170 de milioane de lei au primit partidele parlamentare în 2018 de la bugetul de stat pentru activitatea lor zilnică. Din această sumă, 96.849.680 de lei au revenit celor de la PSD, PNL încasând 44.441.815 de lei. 

Vistieria partidelor se umple astfel lunar cu bani publici primiți sub formă de subvenție, iar cheltuirea lor este verificată de Autoritatea Electorală Permanentă și Curtea de Conturi. Raportul celor două instituții scoate abia acum la lumină neregulile existente în folosirea banului public.

Partidele au dreptul să mai aducă documente justificative pentru cheltuielile făcute în urmă cu doi ani, termenul limită fiind 31 ianuarie 2020.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-25Parerea ta...

DORMI ROMANE , DORMI
26 Ian 2020

Justiția ce face ? Doarme in hainele statului ? Guvernarea PSD nu ar trebui sa fie trasa la răspundere pentru cheltuiala banilor și sa treacă prin filtru justiție ?
MUNCA LA OMUL POLITIC
26 Ian 2020

PSD era condus în 2018 de Liviu Dragnea, cel care îndeplinea la acea dată și funcția de președinte al Camerei Deputaților. Astfel că multe deplasări externe ale acestuia apar ca fiind plătite de instituția pe care o conducea, nu de partid. Dragnea s-a deplasat de mai multe ori în Israel, dar s-a dus și în Elveția, în calitate de președinte al Camerei Deputaților.
CIORDEALA
08 Feb 2020

Un fleac . Vam inpuscat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz