2019-06-18 02:52

PSD îl amenință pe Iohannis cu PLÂNGERE PENALĂ dacă nu o revocă pe Kovesi

 |  19:12
PSD îl amenință pe Iohannis cu PLÂNGERE PENALĂ dacă nu o revocă pe Kovesi

PSD pare să nu mai aibă răbdare și pune tunurile pe șeful statului. Ministrul justiției trebuie să-i trimită o notificare președintelui Klaus Iohannis pentru a-i atrage atenția că trebuie să pună în aplicare o decizie definitivă a justiției, iar dacă șeful statului va întârzia în continuare demiterea șefei DNA, atunci i se va face plângere penală, a declarat, miercuri, senatorul social-democrat Niculae Bădălău.

„Absolut toată lumea trebuie să respecte legea, inclusiv președintele Iohannis. Eu cred că următorul pas este o notificare a dânsului din partea ministrului justiției să pună în aplicare acea hotărâre și dacă nu, inclusiv e penală!”, a spus senatorul Niculae Bădălău.

El a explicat că ministrul justiției poate să notifice pe oricine nu pune în aplicare o hotărâre. „Vorbim despre instituțiile statului și fiecare instituție a statului trebuie să respecte legea și atribuțiile prin care este delegat de legi. Dl. președinte al României reprezintă o instituție care trebuie să respecte legea la fel ca mine și ca Parlamentul și ca toate instituțiile. În momentul ăsta avem o hotărâre definitivă care trebuie pusă în aplicare. În cazul în care nu este pusă în aplicare, cineva trebuie să notifice acea persoană, acel reprezentant al instituției. Dl. președinte al României nu este rege, nu este Carol, nu este Ferdinand, este președinte democrat. Nu pui în aplicare o hotărâre, orice șef de instituție, președinte, șef de Cameră, prim-ministru, se aplică legea penală”, a declarat Niculae Bădălău, conform Digi24.

„Vorbiți de o posibilă plângere penală?” au vrut să știe jurnaliștii.

„Sigur că da!”, a răspuns senatorul. „Întrebați orice șef de instituție: dacă nu pui în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă, ce se întâmplă, care e următorul pas?”, a adăugat Bădălău. Dl. președinte a spus că mai are nevoie de puțin timp să se edifice vizavi de conținut, cu toate că în acest moment conținutul contează mai puțin, hotărârea există și a fost publicată în Monitorul Oficial. Ea produce efecte juridice”, a adăugat Bădălău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-13Parerea ta...

LEVST.
13 Iun 2018

f. bine, circul asta infect trebuie terminat ASAP, indifferent cum, oricum bovina de Sibiu isi merita pe deplin soarta, a avut in fiecare zi zeci de ocazii sa faca ordine in aceasta tara, el a facut anarhia si mai mare, tara este pe punctul de dezintegrare sociala, moral, este termiata de ani de zile....
ANONIM
13 Iun 2018

Draga Pasaruica rozosina, stii dc e si vina lui joiannis pt ce corect sustine anteriorul domn in comentarii? Pt ca este partas la continuarea in aceasta directie derapata si continuu derapanta... Acesta ii este Rolul, sa mentina derapajul continuu; o sa intelegi daca pricepi sa vezi printre randuri... nu mai lua de bun ca adevar ce spun butonagii-slugi ca ei fac diversiuni constient, ia vezi ce rost au dat de cel mai bogat dintre ei, de trupele bogatasilor ce au putut deveni atat de bogati ca i-au surprins/socat pe bogatasii americani. Vezi cine a ingaduit din afara bietilor tiganusi sa devina prezidei - ca fie vb intre noi, toti sunt rromi, ma refer la presedintii instaurati de comunisti si de occidentali dp`89.
LEVST.
13 Iun 2018

Gunoaiele umanitatii nu pot dormi sau odihni cand li se spune adevarul( Altfel , Hai siktir, excrement triplu fermentat s.a.m.d.- iar ti-ai schimbat penajul?!)
COADA DRACULUI
13 Iun 2018

CE DOSARE ASCUNDE ELENA DIN TROIA ? DISTRUGE-TI TARA PENTRU O FEMEIE . SE TINE DE MINA CU MATA HARI DE PLESCOI - UDREA - DAR CIND SE TERMINA MANDATUL , CE FACE ? NIMENI NU ESTE NEMURITOR .
ROMA
13 Iun 2018

Iohannis a respins deja cererea de revocare a lui kovesi.asa ca nu va mai agitati .
ANONIM
14 Iun 2018

Ați remarcat și faptul că pe Nicolae Bădălău îl publică și în presă și pe Wikipedia, chiar dacă a fost îndepărtat de la conducerea PSD de Liviu Dragnea ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray