2019-10-18 05:10

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere reacţionează după recenziile NEGATIVE primite de Poliţia Română pe Facebook

 |  12:25
Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere reacţionează după recenziile NEGATIVE primite de Poliţia Română pe Facebook

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, a reacţionat după miile de recenzii şi mesaje negative primite de Poliţia Română pe pagina sa de Facebook, spunându-le oamenilor care critică poliţiştii să apeleze la altcineva când vor avea nevoie de ajutor. Brigada Rutieră a transmis, miercuri dimineaţă, că se delimitează de mesajul lui Munteanu, acesta fiind unul strict personal.

„Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Politia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie! Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, când cineva vă va înşela, la accidentele rutiere, când voi sau alţii aveţi nevoie de ajutorul poliţiştilor, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, este mesajul purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, postat pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

Brigada Rutieră a transmis, însă, miercuri dimineaţă, că se delimitează de mesajul lui Munteanu, acesta fiind unul strict personal, şi dă asigurări că va rămâne în slujba cetăţenilor indiferent de situaţie.

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliţiei Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoştinţă faptul că Brigada Rutieră nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este şi va rămâne în slujba cetăţeanului, indiferent de situaţie”, spune Brigada Rutieră.

În ultimele două zile, Poliţia Română a primit mii de recenzii negative pe pagina sa de Facebook, asta după ce poliţiştii au reţinut plăcuţele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, precum şi permisul şoferului cu maşina înmatriculată în Suedia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray