2020-07-16 20:24

Purtătorul de cuvânt al PSD, după incidentul cu CIOLACU: „Nu are niciun istoric medical, analizele sunt în regulă. A plecat pe picioare!”

 |  14:28
Purtătorul de cuvânt al PSD, după incidentul cu CIOLACU: „Nu are niciun istoric medical, analizele sunt în regulă. A plecat pe picioare!”

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu a declarat duminică, după ce liderului partidului Marcel Ciolacu i s-a făcut rău într-o conferinţă de presă, că acesta nu are istoric medical, iar analizele sunt în regulă, subliniind că au fost şi atacuri precum cel al preşedintelui Iohannis legat de trădare, care au avut impact emoţional, dar nu şi-au pus amprenta asupra sănătăţii fizice, cel puţin până astăzi, informează News.ro.

„Nu are niciun istoric medical, analizele sunt în regulă, coronavirus nu este, probabil că va fi testat, nu are niciun fel de simptom pe această suferinţă. Totul e în regulă, a plecat pe picioare”, a declarat Romaşcanu, referindu-se la preşedintele interimar al PSD.

Întrebat dacă s-a plâns preşedintele PSD de nivelul de muncă din ultima perioadă, purtătorul de cuvânt al partidul a precizat că Ciolacu nu este genul care să se plângă şi că acesta a gestionat foarte bine toată presiunea.

„Sigur au fost şi atacuri nedemne şi vorbesc de cel al preşedintelui Iohannis legat de trădare, care au avut un impact emoţional, dar nu şi-au pus amprenta asupra sănătăţii fizice cel puţin până astăzi”, a afirmat Lucian Romaşcanu.

El a explicat că nu a venit o ambulanţă pentru a-l prelua pe Marcel Ciolacu, pentru că acesta a refuzat.

„Starea fiind bună după ce a trecut acest incident, domnul preşedinte Ciolacu a refuzat să vină ambulanţa. Protocolul SPP spune că în cazul în care situaţia nu este gravă se poate duce cu maşina SPP-ului direct la spital ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat Lucian Romaşcanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-10Parerea ta...

FIFI
10 Mai 2020

OBOSEALA
CONSTANTIN
10 Mai 2020

Parlamentar de marca,psd ist de elita ,pleaca fara masca ,fara a respecta prevederile Ordonantelor.Asta da exemplu de cum trebuie respectata Legea!!!!Ciolacu nu se respecta pe sine cum ar putea repecta pe altcineva?? Oboseala a determinat trocul cu udmr???Sau arginti,lipsa de respect fata de miile de oameni care si au sacrificat vietile pentru eliberarea Transilvaniei??Cine compatimeste un vajnic tradator???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz