2020-03-29 12:19

PUTEREA solicită demisia urgentă a senatoarei „greviste”. Cristiana Anghel cere moartea unui jurnalist care o critică

 |  16:04
PUTEREA solicită demisia urgentă a senatoarei „greviste”. Cristiana Anghel cere moartea unui jurnalist care o critică

Marius Florian

Senatoarea ALDE Cristiana Anghel a produs un teribil prejudiciu ideii de grevă a foamei, prin felul în care s-a comportat după ce a ajuns în atenția publică, ca urmare a formei extreme de protest la care a recurs pe când era cadru didactic. Intrată în politică și devenită senator, s-a remarcat prin inițiative precum susținerea pensiilor speciale ale parlamentarilor, atitudini incompatibile funcției, declarații belicoase la adresa diplomaților occidentali și Diasporei. Luni, această individă a comis o faptă pentru care, dacă nu ar fi protejată de imunitate, ar trebui să dea cu subsemnatul la Poliție. Pur și simplu, cere moartea unui jurnalist care o critică, ironizând, fără a insulta, o postare a Cristianei Anghel pe Facebook, rețea de socializare unde senatoarea este foarte activă. Pentru acest motiv, PUTEREA îi solicită senatoarei Cristiana Anghel demisia urgentă. De asemenea, PUTEREA solicită ALDE retragerea sprijinului politic senatoarei Cristiana Anghel. În continuare, prezentăm „dialogul” senatoarei Anghel cu jurnalistul Marius Florian Vasile, corespondent PUTEREA în Constanța, relatat chiar de colegul nostru.

PUTEREA solicită demisia urgentă a senatoarei 'greviste”. Cristiana Anghel cere moartea unui jurnalist care o critică
zoom

Într-o postare din 4 iunie a.c., mă amuzam teribil de o postare pe Facebook a senatoarei Cristiana-Irina Anghel. „Am fost invitată în emisiune. O mizerie. Se pare că am deranjat și deranjez mult anumite cercuri de interese prin ceea ce am spun (sic!) și spun, prin ceea ce am făcut și fac. Pentru toți cei care nu mă cunosc deloc. Cei văzuți și nevăzuți, pentru cei descoperiți și pentru cei acoperiți... Mie îmi veți închide gura doar cu pământ! Prefer să mor luptând! «This is Sparta!!!!». Pentru că eu îmi apăr sărăcia, nevoile și neamul...”, susținea senatoarea, care nu putea stârni astfel decât un amuzament teribil. „Descoperiți și acoperiți”, deranjarea unor „cercuri de interese” și, mai ales, „This is Sparta!” (Aceasta este Sparta – trad.), aluzie la celebrul film „300”, au generat reacții pe măsură. Una a fost a subsemnatului: „Mooor, nu se poateee! «This is Sparta!» Ahahaha!”. Acesta a fost scurtul meu comentariu, determinat de faptul că lupta „spartană” cu „cercurile de interese” a senatorului Cristiana Anghel nu mă impresionează absolut deloc, considerând că există exclusiv în imaginația domniei sale ideea că face ceva benefic pentru această țară.

Timpul a trecut, iar doamna senator nu s-a putut abține. Marți, și-a adus aminte de vechile răfuieli și, fără să îi solicite nimeni, s-a băgat din nou în seamă: „Și de ce nu mori?! Doar te lauzi... Eu nu mai mor când mă lupt să apăr drepturile unora ca voi... Voi sunteți bărbați sau otrepe?! Cum vă permiteți să vorbiți la modul acesta despre o femeie?! Voi nu aveți mame, surori, fiice?! V-ar plăcea ca alții să le dea ce-mi dați voi mie?! Scursuri umane...”, a precizat Cristiana Anghel la adresa subsemnatului și a altor comentatori.

Să vedem câte ceva din lupta „spartană” a Cristianei Anghel

La sfârșitul lunii ianuarie a.c., senatoarea Cristiana Anghel şi-a exprimat dezacordul faţă de ultimul raport MCV, care critica Parlamentul pentru că a refuzat ridicarea imunităţii unor parlamentari. Ea considera că nimeni nu are dreptul să critice Parlamentul, iar activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie este un circ. Activitatea parlamentară a Cristianei Anghel a ajuns la un nou nivel în luna mai, când au deranjat-o și ambasadele străine! „Să-și vadă de treburile lor! Eu, la Ministerul de Externe, pot să fac propunerea să-i cheme pe ambasadori să-i pună la punct!”, spunea Cristiana Anghel, cu prilejul discuțiilor pe marginea modificării Codului Penal. În calitate de inițiator, Anghel a susținut că s-au făcut prea multe arestări pentru că procurorii s-au folosit de „suspiciuni rezonabile”. Inițiativa a fost adoptată prin vot secret.

Cristiana Anghel a fost aleasă senatoare în Circumscripţia electorală nr. 17 Dolj. În cei trei ani scurși ca parlamentar, a avut 19 interpelări, nici una referitoare la județul în care a fost aleasă, doar una referitoare la reparația capitală a gării Caracal, din județul Olt! A avut doar 23 de inițiative legislative, aproape la toate coinițiator, deci nu inițiator, printre care cele referitoare la instituirea timbrului cultural sau graţierea unor pedepse privative de libertate, toate devenite scandaloase în spațiul public și benefice oricui, numai cetățenilor de rând nu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-19Parerea ta...

CETATEAN
18 Aug 2015

Data pe mina violatorilor din Deveselu si acoperiti de politia Caracal , adica barbasu .
HAZNAUA COMUNALA
18 Aug 2015

Javra ordinara , te-ai inbracat ca un maimutoi - cersetor din oborul de porci . Baba cloanta fara dinti . Otreapa oborului .
DOMNULU DIARISTULU,
19 Aug 2015

TOTALMENTE AGRAMAT: ”SENATORUL CRISTIANA ANGHEL...”; CORECT ”ESTEM”: SENATOAREA...ETC...PANIMAIȘ? ÎN REST, TOȚI SÎNTEȚI O ADUNĂTURĂ DE GUNOAIE GENETICE ȘI, ”PĂ CALE DĂ CONSECINȚĂ”, VĂ MERITAȚI UNII ”PĂ” ALȚII! (”ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE SECĂTURI!”)
CROCODILUL FLAMAND
19 Aug 2015

TERORISTUL PLESITZA ,NASTASE SI RISTEA PRIBOI AU MULTE SECURISTE SUB ACOPERIRE....AM INTELES CA SUNT PESTE 3MILIOANE DE "TERORISTI SUB ACOPERIRE"...O LISTA GROASA CAT CARTEA DE TELEFON MAJORITATEA SUNT SELECTIONATI DINTRE CLANURILE DE TZYGANI DIN CRAIOVA OLT STREHAIA CARACAL GIURGIU IALOMITZA ETCETERA PROBABILITATEA CA SI SENATOAREA DORITOARE DE ZIARISTI MORTI SA FIE TERORISTA DE-A LUI PLESITZA ESTE MAXIMA....IAR SISTEMUL TERORIST "PLESITZA" FUNCTIONEAZA CAM ASA-DUPA DISCURSUL LUI ILICI DIN 13IUNIE...CE S VEZI BATALIOANE DE ASALT DE MII DE "MINERI" CONDUSI DE COZMA SI OPREA-IZMENARUL AU MACELARIT TOTI BUCURESTENII CARE-L CONTESTAU PE BOLSEVICUL TERORIST ACUM TOATA LUME STIE CINE ESTE OPREA-IZMENARUL...UN FOST SECURIST-TERORIST DE-AL LUI PLESITZA...LA FEL CA SI SENATOAREA-MINUNE,CARE MANANCA GEM SI KAKA PRUNE
CROCODILUL FLAMAND
19 Aug 2015

SI INCA O KESTIE.....AL-(QAIDA)-DE ESTE O CLICA DE SECURISTI SUSTINUTI DE C-I-A SI MOSSAD....CALIN POPESCU TARICEANU A FOST SUSTINUT DE AMBSADORUL JAMES ROSAPEPE CARE L-A GARNISIT CU O GRAMADA DE TERORISTI VERITABILI C-I-A....ASAZISII "ASASINI ECONOMICI" CARE AU JEFUIT ECONOMIA NATIONALA SUB ACOPERIREA "MASONERIEI"...IAR BODYGUARZII "ASASINILOR ECONOMICI" SUNT TERORISTII LUI PLESITZA....ADICA CEI CARE AU ARUNCAT IN AER EUROPA LIBERA LA MUNCHEN...SI CHIAR IMPLICATI IN ATENTATELE DE LA CHARLIE HEBDO.......JE SUIS CHARLIE....
CROCODILUL FLAMAND
19 Aug 2015

LISTA CU TERORISTII-MASONI ACUM "AL-DE"AI LUI JAMES ROSAPEPE E LUNGA...DAR CATEVA EXEMPLE >>>>DAVID COX>>>>MARK SULLIVAN>>>JEFF VANDERHOFF>>>LOY VEAL>>>JAMES ROSAPEPE>>>PAUL MANTA>>>>CALIN CONSTANTIN ANTON POPESCU TARICEANU>>>>>RICH DUAFALA>>>>RADU MOLDOVAN>>>>>BILL KOKORELIS>>ETCETERA...SUNT PREA MULTI...SI ACUM AU PLECAT IN DUBAI SA FACA TRAFIC DE ARME CU GHITZA-PONTA-UDREA-COCOS-NIRO.......SA TRAITI BINE....HA HA HA STUPID PEOPLE....NOI JYDNII SUNTEM ASA DESTEPTI CA NIMENI NU STIE CE SMEKERII FACEM>>>AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA...HA HA HA...TRIALES BAHTALO...TZAPTZARAP MANKATZASHHHH
DAN
19 Aug 2015

Gura mare/coclita, grosolana, obraznica, agresiva, meschina, fomista, parvenita, farseoare, ticaloasa... chintesenta politicianului roman din parte PC-ului, mai ales !
PARADISUL CRACILOR DE BABA
19 Aug 2015

Parca este sarpele cu clopotei , O paparuda olteneasca , de risul circilor . Baba chioara nebuna .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine