2020-04-07 23:32

Radian Tufă, noul director general al Registrului Auto Român

 |  20:23
Radian Tufă, noul director general al Registrului Auto Român

Radian Tufă, care a mai deținut funcția de director al RAR, precum și funcțiile de secretar de stat și secretar general în Ministerul Transporturilor în perioada guvernările Tăriceanu și Boc, este noul director general al Registrului Auto Român (RAR).

George-Adrian Dincă a demisionat vineri din funcția de director general al Registrului Auto Român (RAR). Acesta și-a anunțat demisia pe pagina de Facebook.

„Nu voi părăsi echipa. Mă voi regăsi în rândurile R.A.R., într-o altă postură", a scris George Dincă pe pagina de socializare.

Acesta a fost director general al Registrului Auto timp de opt ani și a fost înlocuit cu Radian Tufă, care a mai deținut funcția de director al RAR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-31Parerea ta...

SOCRATE
31 Ian 2020

O FI OCUPAT VREODATA el FUNCTIILE ENUMERATE PRIN CONCURS SAU numai NUMIT CU DEGETUL ARATATOR, PENTRU CA ACEST TUFA este TUFĂ si la proriu si la figurat
DORU
01 Feb 2020

AICI SUNT PDL - ISTII DVOASTRA. URMEAZA ANCA BOAGIU, MIRCEA TOADER, SI TOT NEAMUL LOR. DOMNULE JOHANISS SUNTETI O MARE DEZAMAGIRE PTR NOI. IAR D-VOASTRA DOMNULE ORBAN LA FEL STIM CA AVETI OBLIGATII IN PNL, DAR AVETI SI TINERI CURATI. CHIAR DACA NU AU COTIZAT LA GREU. NU VA VAD BINE.
MITICA
03 Feb 2020

la cfr infrastructura sunt toti psd-istii in functii, nu se schimba nimic. ei continua sa fure. oare nu vede nimeni asta? de 3 luni chiar nu se poate schimba nimic acolo? slabi rau de tot cei care sunt factori de decizie. stati cu ei in brate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine