2020-08-11 16:54

Radu Mazăre, audiat la DNA: Arestul Poliţiei Capitalei este "Beciul Domnesc"

 |  13:18
Radu Mazăre, audiat la DNA: Arestul Poliţiei Capitalei este "Beciul Domnesc"

Primarul Constanței, Radu Mazăre, s-a prezentat, luni, la sediul DNA, pentru a fi audiat de procurori. Edilul a precizat că este vorba despre o reclamație pe care Agenția Națională de Integritate (ANI) i-a făcut-o în anul 2009. Mazăre a venit cu bagajul pregătit, pe motiv că „în viaţă e bine să fi pregătit pentru orice. Acesta a ţinut să precizeze că arestul Poliţiei Capitalei este „Beciul domnescu”.

Radu Mazăre a venit la DNA cu bagajul pregătit, pe motiv că „nu se știe niciodată” și „în viață e bine să fii pregătit pentru orice”. Primarul Constanţei şi-a adus cu el haine de schimb, mâncare, o carte, dar și o cruce. Ultima oară când a fost audiat la DNA, Radu Mazăre a petrecut 24 de ore în arestul Poliției Capitalei, „beciul domnesc”.

„Sunt pregătit de 10 ani. Am fost chemat în reclamația pe care mi-a făcut-o Horia Georgescu și ANI. A mai fost făcută o reclamație în 2009. Probabil pe aceeași acuzație mi se vor aduce alte acuzații acum (...)  În viață e bine să fii pregătit pentru orice. Eu știu ceva, m-a învățat viața: în viață dacă faci bine, bine primești, dacă faci rău, primești rău. Eu am făcut numai bine. Am un treninig, o carte, o cruce și ceva mâncare. Beciul domnesc, așa i se spune la arestul Capitalei”, a precizat primarul Radu Mazăre.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-16Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
16 Mar 2015

si asta alt fariseu...mincinos si pervers,escroc si hotzoman...cica "bine faci bine gasesti" ori el a facut numai rau oamenilor ca sa-si imbogatzeasca clica personala..Sa te tina aia pe viata la TUBULATURA...nu e deloc "beci domnesc"...ci colectia de escroci a Capitalei
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz