2019-11-17 17:55

Radu Mazăre confirmă: E „cancer” la Rahova!

 |  21:01
Radu Mazăre confirmă: E „cancer” la Rahova!

Rene Pârşan

Lui Nicuşor Constantinescu îi este frig la Rahova, a afirmat, luni, prietenul său, Radu Mazăre, primarul de Constanţa. De asemenea, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa este privat în puşcărie de un medic oncolog pe măsura afecţiunilor sale, a mai spus Mazăre. Nicuşor Constantinescu a explicat, cu o săptămână mai devreme, în faţa jucădecătorilor care l-au încarcerat, că singurul motiv pentru care a “pătimit” o jumătate de an printre străini, este acela că în România nu există oncologi pe măsura afecţiunii sale. “Vreau să continui radioterapia indiferent ce decizie luaţi. În România nu se poate face, nu există echipamente medicale decât pentru cancere mai mici. Ca să fac acest tratament trebuie să părăsesc România, evident cu acordul autorităţilor. Nu m-am sustras instanţei de judecată, de aceea am venit în ţară, nu sunt laş, nu am fugit niciodată de justiţie, mă supun judecăţii, dar sunt vânat în permanenţă probabil până ajung în groapă, ei vor să fiu asasinat”, a declarat Nicuşor în faţa instanţei care l-a trimis, la ”tratament”, la Rahova. Reamintim că fostul baron de Constanţa a fost nevoit să se trateze de cancer pe ruta New York-Los Angeles-Istanbul, „vânat” în permanenţă de procurorii DNA.

Pentru moment, Nicuşor Constantinescu este judecat în trei dosare penale. Într-unul este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, în altul că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în cel de-al treilea, pentru că a atribuit nelegal terenuri. Într-un alt dosar încă nefinalizat, şeful CJ Constanţa este cercetat pentru luare de mită şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în casa lui au fost găsite, la percheziţii, 15 cartuşe de calibrul nouă milimetri.

Puşcărie, haine grele

Radu Mazăre a promis că va merge la Spitalul Penitenciarului Rahova, pentru a-l vizita pe Nicuşor Constantinescu. “Aş vrea să mă duc să-i fac o vizită. Este în spitalul penitenciarului de la Rahova, am înţeles că este îngrijit bine, dar nu are parte de îngrijire de specialitate, nu există oncolog acolo, este frig şi are voie la o vizită pe săptămână. Mâine o să meargă fata lui să-i ducă haine, pentru că dorm îmbrăcaţi. Eu am să încerc ca, după procesul de mâine (n.r. – marţi) să merg împreună cu Smaranda (n.r. - fata lui Nicușor Constantinescu) la el. Însă asta ştiu, că a reclamat, a spus „nu am ce să le reproşez medicilor de aici, dar nu există oncolog şi vreau să fiu tratat de oncolog, că sunt bolnav de cancer”, a declarat Radu Mazăre, luni, la finalul şedinţei Consiliului Local.

Constantinescu a fost reţinut de autorităţile din Turcia marţea trecută, după ce Ministerul Justiţiei a transmis documentele necesare pentru aducerea lui în ţară, pentru a fi arestat preventiv în dosarele în care este judecat. El a revenit joi în ţară, iar în aceeaşi zi Tribunalul Bucureşti a confirmat mandatul de arestare emis pe numele său. A doua zi, şi magistraţii Tribunalului Constanţa au confirmat, mandatul de arestare pe numele preşedintelui suspendat al CJ Constanţa Nicuşor Constantinescu, în dosarul în care acesta este judecat pentru că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

În ultima parte a periplului american, Nicuşor Constantinescu a purtat o zgardă de supraveghere la gleznă de care a fost scăpat abia la părăsirea SUA. Astfel, depistarea lui în Turcia a fost floare la ureche. Motivul pentru care a ales Turcia a fost proximitatea cu România, care ar fi uşurat aprovizionarea sa de către complicii din Constanţa cu cele necesare supravieţuirii în condiţii vitrege.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-10Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
10 Noi 2014

Mey Mazareskowics,daca e frig la Rahova ar fi cazul sa mergi sa-l incalzesti,cat de curand o sa va refaceti grupul organizat in aceeasi celula Triada Mazare-Nicusor-Sorinel(strutinschi)se muta la Rahova
MAI, DUNDEEE...
10 Noi 2014

Ai zis niste cuvinte cheie:)) De pilda, cineva spune: "Radu Mazare (ofiter) parlamentar PD in 1996-2000 ,trecut apoi la PSD, adus de securistul Ioan Talpes ( PD era partidul lui Traian Basescu) mama lui fiind securista in Ministerul de Comert Exterior (mobile) ca si tatal..Are avere de miliarde de euro! Securistii nu-i fac nimic, totul e la vrajeala..Sorin Strutinschi-creierul gruparii PSD Constanta si al lui Mazare si Nicusor Constantinescu" ALTA, si mai si..."Deja Sorin Strutinschi a primit cetatenia israeliana pe care o vor primi si Radu Mazare si Nicusor Constantinescu pentru ca cei corupti sa fie salvati, li se va ridica controlul judiciar in decembrie! "
ULTIMA:
10 Noi 2014

"Mafia lui Radu Mazare, SIE,SRI si Ponta Victor Radu Mazare si asociatii sai Nicusor Constantinescu si Sorin Strutinschi sunt ofiteri acoperiti SIE, racolati de Catalin Harnagea si Ioan Taples (sefi SiE) implicati in trafic tigari si armament ca si Marian Munteanu din Piata Universitatii 1990 -operatiuni special:trutulescu etc...." (astea-s STIRI SECRETE)
CROCODILUL FLAMAND
11 Noi 2014

Gruparea de care am zis,TRIADA Mazare-Strutinschi-Nicusor a facilitat exportul de arme din Ucraina(pe filiera KGB-Mossad) catre Madagascar-si ulterior Africa continentala Bineinteles colaborare serioasa cu grupul Victor Bout,totul protejat de Mossad Triada este intr-adevar protejata si acoperita de Mossad Dupa parerea mea americanii nu sunt de acord cu porcariile astea,de aia l-au si arestat pe Victor Bout,care era doar transportatorul,nu si traficantul(ar trebui facuta curatenie generala la SRI si SIE)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray