2020-02-26 22:47

Radu Mazăre face primele DEZVĂLUIRI din spatele gratiilor

 |  23:06
Radu Mazăre face primele DEZVĂLUIRI din spatele gratiilor

Închis de peste o săptămână la Penitenciarul Rahova, fostul primar Radu Mazăre se află încă în perioada de acomodare, de carantină. Jurnalistul Victor Ciutacu l-a vizitat pe Mazăre la Rahova și a venit cu câteva detalii despre viața fostului primar în închisoare.

”Pentru un om aflat în regim de detenție, arată bine. E normal, avea chiar un tonus de om optimist (....) Sunt trei în celulă. E în celulă cu un jurist și un om condamnat pentru o fraudă sau ceva. Mi-a spus că a conspectat cu juristul respectiv hotărârea de condamnare. Mănâncă de la magazinul pușcăriei, mi-a zis că nu ar putea spune dacă e scump sau nu, dar se descurcă cu banii (...) Are un psihic tare. Ori mimează bine, ori e chiar bine. Se uită la televizor, dar nu mai vrea să audă de politică” a povestit Victor Ciutacu despre fostul primar, Radu Mazăre.

Realizatorul TV a precizat și ce colegi de carantină are Radu Mazăre la Penitenciarul Rahova.

”Mi-a spus că nu s-a întâlnit cu Dragnea, dar s-a întâlnit astăzi cu Blejnar. Noutatea e că Blejnar se duce să muncească, îi expiră carantina (...) A zis te-am invitat de o mie de ori în Madagascar, n-ai venit să mă vezi, ai venit acum la Rahova când nu te-am chemat” a spus Victor Ciutacu la România TV. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-30Parerea ta...

JOHN DOE
31 Mai 2019

SE DESCURCA CU BANII...TE APUCA RASUL....PAI NU ARE SUTE DE MILIOANE DE EURO DIN SPAGI SI COMISIOANE?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine