2020-06-05 23:18

Radu Mazăre nu mai are nicio scăpare. Ministrul Justiției din Madagascar aruncă bomba

 |  10:45
Radu Mazăre nu mai are nicio scăpare. Ministrul Justiției din Madagascar aruncă bomba

Radu Mazăre nu mai are nicio șansă. Fostul edil al Constanței a încasat o lovitură grea chiar din partea ministrului Justiției din Madagascar.

 Jacques Randrianasolo a dat detalii de ultimă oră despre extrădarea românului.

El este extrădabil pentru că infracțiunea de care a fost acuzat, în care este implicat, nu este o chestiune politică, ci e una de drept comun, este corupție. Și noi, malgașii, deferim justiției, fără ezitare, pe toți cei implicați în acte de corupție. Prin urmare, noi nu mai așteptăm să-l vedem pe el cum rămâne în Madagascar pentru că atunci îi va contamina de asemenea și pe actorii corupți de aici, tocmai acum când noi suntem într-o luptă asiduă împotriva acestui flagel”, spune Jacques Randrianasolo, ministrul justiției din Madagascar.

Radu Mazăre a fost mutat în închisoare din arestul preventiv. Acesta ar putea ajunge în România la sfârșitul săptămânii. Fostul primar al Constanței se află în celulă cu 42 de persoane, în condiții deosebit de grele. Majoritatea deținuților având probleme grave de sănătate și de subnutriție.  Escorta care se pregătește să-l aducă pe fostul primar al Constanței, va începe astăzi formalitățiile.

„Dacă instanța aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta și aici, și în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar, până la sfârșitul zilelor”, a declarat Radu Mazăre.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-15



Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Mai 2019

ce tot atata circ? Madagascar e de fapt Franta care este in UE...iar Mazare este un infractor dintr-o tara UE.Era si normal sa nu poti sa ramai acolo cu mandat de executare a pedepsei pentru escrocherii facute ca si PRIMAR din banii oamenilor
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine