2020-07-07 02:45

Radu Mazăre se plânge de „răcoare”

 |  21:01
Radu Mazăre se plânge de „răcoare”

Lui Radu Mazăre nu prea îi prieşte la răcoare. Ce e drept, nu prea e loc de iahting în celula pe care o împarte cu alţi şase reţinuţi, în arestul Poliţiei Capitalei. Conform lui Răducu, fiul primarului suspendat de Constanţa,

Mazăre tatăl „se bucură că a văzut soarele. Stătea la geam, cu faţa la soare. Îi lipsesc soarele şi sportul. În rest, ce să facă, e bine...”. Răducu a mai afirmat că, pentru moment, a preluat el cârdul de fete al tatălui său, suplinindu-l atât cât poate. Mazăre jr şi-a vizitat miercuri tatăl, reţinut pentru că a orientat contracte publice către firmele sale de casă.

Foarte degajat şi volubil, Răducu a povestit presei cum tatăl său a participat săptămâna trecută la o slujbă religioasă, iar de Paşte a mâncat drob şi a ciocnit ouă roşii cu colegii de celulă, cu care se înţelege bine.

Primarul Constanţei nu va face contestaţie la măsura arestării preventive, până când procurorii nu vin cu propunerea de prelungire a măsurii. Radu Mazăre s-a mai plâns de toată situaţia prin care trece, apreciind că ”totul este o bătaie de joc şi o loterie” şi arătându-se nemulţumit de faptul că nici după două săptămâni judecătorul nu a motivat decizia de arestare.

Întrebat dacă a preluat rolul tatălui său, Răducu Mazăre a spus că le scoate la cafele pe prietenele tatălui: ”Eu îi mai scot prietenele la cafele, iar bunica are grijă de casă. Pot să fiu înlocuitor până într-un punct, nu pot să fiu înlocuitor complet, dar pe partea de socializare mă descurc”.

Despre posibilitatea ca primarul Constanţei să fie vizitat în arest de fete, Răducu Mazăre a spus: ”Unele dintre ele îi şi scriu. Dacă ne-ar lăsa să venim zece, am veni, dar nu ne lasă. S-ar fi bucurat să vadă o pată de culoare după atâta gri acolo jos”.

Suspendat din funcție

Primarul suspendat al Constanţei se află în arestul Poliţiei Capitalei din 3 aprilie, când a fost transferat din arestul Poliţiei Constanţa, după ce a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii şi câştigarea unor licitaţii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky.

În acest caz a fost arestat preventiv şi Strutinsky, pe numele său fiind emis un alt mandat de arestare preventivă, într-un alt dosar.

Radu Mazăre a fost trimis în judecată, în 3 aprilie, de DNA Constanţa şi într-un alt dosar, în care este cercetat pentru vânzarea unor terenuri din Mamaia la preţuri subevaluate, procurorii stabilind că în acest caz bugetul Primăriei Constanţa a fost prejudiciat cu peste patru milioane de euro.

În 6 aprilie, Radu Mazăre a fost suspendat de către prefectul judeţului Constanţa din funcţia de primar al Constanţei, pe care a deţinut-o timp de 15 ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz