2019-12-14 12:57

Raed Arafat anunță numărul răniților după confruntările dintre jandarmi și ultrași

 |  00:00
Raed Arafat anunță numărul răniților după confruntările dintre jandarmi și ultrași

Ciocnirile violente de miercuri seara dintre jandarmi și ultrașii veniți la protestele din Piața Victoriei nu au rămas fără urmări. Secretarul de stat, Raed Arafat a anunțat că patru persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

”În acest moment sunt 4 persoane transportate la spital, dintre care 2 sunt jandarmi, iar 2 sunt protestatari, din fericire, niciunul nu este în stare gravă. E vorba de diverse răni, de loviri cu obiecte contodente, petarde sau gaze. Noi avem dispozitiv pregătit în zonă la astfel de manifestații, când s-a întâmplat, am intervenit”, a declarat Raed Arafat la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-02

In legatura cu acest articol...

Ministrul de Interne neagă că ar fi știut că protestele vor degenera

UPDATE: VIOLENȚE în stradă! Mai mulți protestatari, băgați în duba jandarmilor

Nervos, Becali a anunțat că merge la proteste
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

„Precizarea” DSU - omisiune, manipulare sau dezinformare? Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), condus de secretarul de stat Raed Arafat, a postat miercuri seară, pe pagina proprie de Facebook, o ”precizare” în care susține că “nu este necesară deplasarea populației către unitățile de primiri urgențe pentru efectuarea unor controale de rutină pentru simplul fapt că au fost în piață și au fost expuse substanțelor lacrimogene, decât în situația exceptională în care există acuze /simptome ingrijorătoare, care necesită consultare unui medic”
16 Aug 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray