2019-07-22 23:56

UPDATE. Raed Arafat a fost audiat la Parchetul General în DOSARUL protestelor din 10 august

 |  13:35
UPDATE. Raed Arafat a fost audiat la Parchetul General în DOSARUL protestelor din 10 august

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, este audiat la această oră la Parchetul General de către procurori în dosarul protestelor din 10 august.

UPDATE 15.27. „Discuţiile au fost toate despre coordonarea activităţii de intervenţie pentru situaţii de urgenţă. Asta a fost discuţia: unde eram, cum am făcut, pregătirea - acestea au fost singurele discuţii. Nu pot să spun absolut niciun reproş. Iar în calitate de martor, nu pot să dau amănuntele discuţiei”, a spus Raed Arafat, despre discuţia cu procurorii militari de la Secţia Militară a Parchetului General.

„Nu s-a discutat aşa ceva, cel puţin atunci. Nici vorbă. Chiar nu se ştia că va apărea situaţia care va apărea, la şedinţele la care am participat. (...) Centrul de comandă este pe componente şi e unul integrat, depinde de situaţie. Eu am fost în Minister şi am fost în componenta de situaţie de urgenţă. În componentă pentru situaţie de urgenţă am fost eu, împreună cu inspectorul şef ISU şi alţi colegi de la DSU, care unii dintre ei acolo au locul de muncă 24/24. E un centru activ tot timpul”, a mai spus Raed Arafat.

Arafat s-a prezentat la sediul Parchetului General şi a refuzat să dea declaraţii la intrarea în instituţie, precizând că va comunica detalii după audiere.

Şi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Gheorghe Nucu Marin, a fost audiat săptămâna aceasta de procurori. El a declarat că nu are informaţii că manifestaţia ar fi fost finanţată din străinătate.

Procurorii militari de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au înregistrat peste 700 de plângeri depuse împotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-14Parerea ta...

ANONIM
14 Sep 2018

Bai hotule arab , ai luat mita peste 1250 salvari si ciubucuri de la singura firma care este agreata , pentru achizitionarea de salvari . Daca nu erai comunist nu ta tineau astea mare trintor la minister interne .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray