2020-01-29 05:01

Raed Arafat RĂSPUNDE acuzațiilor: ”Nu am ascuns filmul. Nu arată toată intervenția”

 |  18:47
Raed Arafat RĂSPUNDE acuzațiilor: ”Nu am ascuns filmul. Nu arată toată intervenția”

Raed Arafat a revenit asupra deciziei de a nu comenta filmarile Colectiv si a precizat ca, in ciuda acuzatiilor, nu stia de existenta inregistrarii si nici nu a cerut sa fie ascunsa, insa aceasta nu arata toata interventia ISU si nici nu surprinde locul unde erau dusi ranitii pentru a fi ingrijiti.

"Era normal sa cer de la ISUBIF sa iasa cu explicatii. Ce au facut. Au reusit sa explice aceste lucruri. Populatia doreste si mai multe explicatii. Voi face intr-o conferinta de presa la un anumit moment. Nu am stiut de acest film, nu am ascuns filmul si nu am dat dispozitie sa fie ascuns", a spus Raed Arafat intr-un mesaj video postat pe Facebook.

In privinta filmului, Raed Arafat a spus ca inregistrarea "nu aduce aspecte noi asupra interventiei".

"El arata cateva secvente. Nu arata per ansamblu toata interventia. Mai mult decat atat, acest film prinde primele momente - momentul in care nu toate echipajele sosisera, nu erau multe targi. Dar nu arata locul unde erau dusi ranitii si unde au fost tratati - departe de locul unde se filma", a mai punctat acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-25Parerea ta...

UN CALMANT VA ROG
25 Oct 2019

Arafat ! Nu la-i ascuns dar nici nu la depus la îndemâna procurorilor si nici al tele-viziunilor .
O PARERE
27 Oct 2019

Arafat are meritulca a creat Smurdulc supliment pentru Salvare. Dar are multe rateuri. Cea de pe lacul Siutghiol, din Apuseni si altele.Daca ramanea la Smurd era mai intelept. A dorit o functie publica mai mare decat poate duce.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine